Data: 17 Mai. 2017, Ora publicării:16:20

Dieta care l-a ajutat pe What’s Up să dea jos 20 de kiograme

What’s Up este unul dintre artiștii pe val la ora actuală. Și cum orice artist este preocupat de imaginea sa, What’s Up a decis că trebuie să mai slăbească pentru a fi în formă.

Ce a făcut What’s Up să slăbească

Cântărețul a explicat ce regim urmează pentru a atinge greutatea dorită.

“Eu am avut peste 104 kilograme. Da, de o lună şi jumătate nu mai mănânc carne. Am cumpărat un mic şi micul era foarte mare. Când l-am văzut şi mi-am dat seama că e din cel puţin 3 vieţuitoare. Mănânc linte, năut. (…) Cât mai puţine sucuri acidulate, cât mai puţin alcool. În momentul în care renunţi la tot şi corpul îţi cere şi nu îi dai, el tot adună. Dacă vă e poftă de un cartof prăjit îl luaţi şi gata. Decât să te uiţi la el mai bine mănânci. Nu mai fac abuz, eu făceam abuz. Merg şi la sală”, a declarat What’s Up.

Artistul s-a căsătorit cu iubita sa, Simina, anul trecut. Pentru că este din ce în ce mai des întrebat despre momentul în care va deveni tată, el a explicat pe larg.

Citește și: What’s UP vine “La tine” cu un nou single si videoclip

„Tătic mă văd tot de şapte ani, numai că soţia mea de şapte ani consieră că este încă mică. Eu în continuare îi spun <<Mică eşti, mică vei fi, până la final de un metru jumate nu mai treci>>(…) Ea speră că la 35 de ani o să fie ceva mai înaltă, o să îmi ajungă până la umăr şi o să poată să îmi facă şi mie doi copii pentru că noi suntem la rând să avem gemeni. Prima oară o să intre gemeni, al treilea vine mai târziu. Trebuie să fie mai înaltă, că altfel nu o să încapă în ea doi copii”, a declarat What’s Up la Antena Stars.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 17 Mai. 2017, Ultima actualizare: 17 Mai. 2017 16:20
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii