Data: 19 oct.. 2017, Ora publicării:18:13

Diana Dumitrescu a vorbit despre căsătorie. DECIZIA a fost luată deja

Diana Dumitrescu a vorbit despre viața ei personală la TEO SHOW. Actrița de telenovele, care a făcut furori cu rolurile ei în producțiile de la fostul post Acasă TV a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie, dar că nu se pune problema măritișului… deocamdată.

Diana Dumitrescu: „Sunt o fiară, sunt sălbatică, sunt geloasă”

Vedeta s-a apucat între timp de cabaret și este foarte mândră de cursul pe care a luat-o cariera ei. Artista a vorbit despre cele mai mari satisfacții profesionale la TEO SHOW, dar și despre situația ei sentimentală.

„Încă nu mă mărit. Mai stau puțin. M-a cerut. A fost un moment foarte frumos. M-a cerut în Ajunul Crăciunului. Dar nu am stabilit nimic. Suntem foarte ocupați amândoi. Deocamdată nu am stabilit data nunții, nu am stabilit nimic”

, a mărturisit Diana Dumitrescu la Kanal D.

„Este foarte răbdător, înțelegător, are încredere în mine. E un om răbdător cu toți oamenii din jurul lui și cu mine. Mai ales cu mine.

CITEȘTE ȘI: Un concurent sexy de la show-ul culinar cu milioane de fani, în cele mai HOT ipostaze

Elena Gheorghe, PRIMA FOTOGRAFIE cu fetița în ZIUA BOTEZULUI

Câți bani dă Irinel Columbeanu pentru educația fiicei sale, Irinuca

Ce a apărut în presa indiană despre IULIA VÂNTUR

Eu sunt o fiară, sunt sălbatică, sunt geloasă, fac urât când trebuie și când nu trebuie. Mă lasă să îmi fac nebunia, să mă calmez și îmi zice apoi: gata, te-ai liniștit? Dar ne mai și certăm”

, s-a confesat actrița.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 19 oct.. 2017, Ultima actualizare: 19 oct.. 2017 18:23
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii