Data: 12 oct.. 2017, Ora publicării:14:25

DEZVĂLUIRI DE SENZAȚIE despre presupusa idilă dintre Augustin Viziru și Maria Constantin: „Cățeaua…”

Doinița Oancea a fost întrebată despre bârfele potrivit cărora Augustin Viziru ar fi avut o idilă cu Maria Constantin în timpul filmărilor de la reality-show-ul cu vedete în fermă.

Doinița Oancea a vorbit despre așa-zisa idilă dintre Augustin Viziru și Maria Constantin

Doinița și-a exprimat opinia, în stilul ei caracteristic. A încercat să fie diplomată și a spus câteva adevăruri cu care multe persoane sunt de acord.

„Sincer, nu mi-am dat niciodată cu părerea până acum, cred că lucrurile s-au mai liniștit. Eu am o vorbă, despre care cred că este foarte adevărată și anume: .

Ăsta este principiul meu, e o chestie pe care am observant-o eu, în general, că se întâmplă. Bărbații pot încerca până nu mai pot, însă dacă femeile își văd de treburile lor, nu se întâmplă nimic. De exemplu, dacă la mine vin mâine 20 de bărbați și se bagă în seamă cu mine, poate îi refuz pe toți. Cred că femeia susține o relație, femeia e cea care poate să o ducă în sus sau în jos, să o țină pe linia de plutire.

CITEȘTE ȘI: Ce a pățit Bianca Drăgușanu înainte de emisiunea de azi: „Am avut o dramă. L-am întrebat pe Victor…”

Postarea virală cu care Cabral le-a închis gura tuturor: „Nu sunt bun”

Eu cred că indiferent ce descoperi la un bărbat pe parcurs, că e prost, dobitoc, că nu îți mai convine, mai bine pleci decât să faci alte lucruri, să îl înșeli sau să fii târâtă prin diferite scandaluri și arătată cu degetul de alții. Cred că e nepotrivit așa!”

, a declarat Doinița pentru ziarul Click.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 oct.. 2017, Ultima actualizare: 12 oct.. 2017 14:36
Scris de , în Vedete
Comentarii