Data: 13 sept.. 2017, Ora publicării:10:06

Dezvăluire-bombă despre Marcel Toader: „L-am văzut de mână cu Andreea Marin”

Continuă seria dezvăluirilor despre Marcel Toader. De zile întregi, în emisiunile de divertisment, se dezbate despărțirea dintre Marcel Toader și Maria constantin. Atacuri, acuzații și dezvăluiri au fost lansate în public. Marcel și-a acuzat soția de infidelitate și spune că nu mai poate fi vorba de împăcare.

Dezvăluiri-bombă despre Marcel Toader

Mara Bănică a spus în cadrul unei emisiuni că a primit un pont. “La sala nu plătea angajații. L-am văzut la sală de mână cu Andreea Marin!”, este un pont primit de Mara Banica, în timp ce se afla într-o emisiune TV.

Soțul Mariei Constantin a negat aceste informații. El spune că nu are niciun fel de legătură cu Andreea Marin.

Marcel Toader şi Maria Constantin se vor vedea astăzi faţă în faţă, la notar, acolo unde trebuie să semneze actele divoţului.

Articole pe aceeași temă:

Băieţelul Mariei Constantin DEZVĂLUIE totul! Ce ştia copilul

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 13 sept.. 2017, Ultima actualizare: 13 sept.. 2017 10:07
Scris de , în Vedete
Comentarii
  1. LUCY , 13 septembrie 2017 la 13:44

    DOAMNE-DOAMNE CE-I TREBUIE LUI ANDREEA ASEMENEA SPECIMEN.CRED CA SA MAI FIE SINGURUL MASCUL DE PE PLANETA SI NU S-AR UITA LA EL.CE SA VADA LA UNU CARE A TINUT 6 NEVESTE.

  2. sebe maria , 14 septembrie 2017 la 11:20

    Andrea dragá sá deschizi ochii cu cine te prietenesti ca nici turcu nici Marcel nu-i penru tine tu esti o femeie desteaptá si frumoasá si meriti u n bárbat mai linistit si mai inteligent cum est tu!!!


    – i