Data: 21 apr.. 2017, Ora publicării:15:25

„Devoratoarea de fotbaliști”, Ioana Popescu, este însărcinată

Jurnalista Ioana Popescu, cea care în trecut a făcut un top al fotbaliștilor care i-au trecut prin pat, este însărcinată.

Vedeta cu care actorul Toma Cuzin din „Las Fierbinți” și-a înșelat soția va deveni mamă pentru prima dată. Potrivit wowbiz.ro, sarcina este una în fază incipientă, însă Ioana abia așteaptă să își facă iubitul tată.

De mai bine de un an, aceasta are o relație cu Edy, un bărbat pentru care a plecat din România. Stabilită în Germania, vedeta se gândește deja la numele pe care îl va purta bebelușul. Deși nu știe încă sexul copilului, Ioana vrea ca pe copil să îl cheme Dan dacă este băiețel și Dana dacă este fetiță.

Ioana și iubitul

Cu un an si jumatate in urma, Ioana povestea ca între ea și Firicel a existat o relație cât se poate de serioasă.

„Ne cunoaștem de vreo două luni. Mi-a spus că mă iubește. Mi-a zis că ne luăm o locuință împreună, eu am râs, am făcut mișto. Dar am realizat că omul vorbește serios. (…) L-am întrebat din prima (dacă este însurat, n.r.). Mi-a spus că nu mai e cu doamna respectivă. Mi-a zis că nu se mai… cu nimeni”, povestea Ioana.

Ioana Popescu s-a iubit și cu Adi Mutu

Ioana a devenit cunoscută în lumea mondenă după ce a dezvăluit că i-au trecut prin pat numeroși fotbaliști, printre care și Adrian Mutu. Aceasta a făcut și un top al acestora, în funcție de modul în care s-au comportat în dormitor.

Articole pe aceeași temă:

Serena Williams este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă

 

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 21 apr.. 2017, Ultima actualizare: 21 apr.. 2017 15:25
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii