Data: 08 mai. 2017, Ora publicării:14:14

Denisa Răducu, prima fotografie după ce a recunoscut că este bolnavă

Denisa Răducu, cunoscută drept Denisa Manelista, a postat prima fotografie pe pagina sa de socializare, după ce a recunoscut că este bolnavă. În imagine, interpreta de muzică de petrecere zâmbește, semn că starea sa este una bună.

Denisa Răducu, prima imagine după ce a povestit că este bolnavă

De mai bine de o săptămână, subiectul stării de sănătate a artistei ocupă paginile ziarelor. Dacă până acum existau numai speculații, artista a rupt tăcerea. Ea a intrat în direct în cadrul unei emisiuni și a povestit adevărul despre starea sa de sănătate.

„Vă pup, vă pup. Eu mă bucur să vă aud şi să văd. Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult, am crezut că o să se oprească. Am văzut şi am văzut, sunt mii de mesaje şi le mulţumesc. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, am fost la Viena, dar nu e aşa cum s-a spus, că am fost gonită. Analizele sunt din ce în ce mai bune.

Minodora nu plânge, că mă faci să plâng. Tocmai de asta nu am vrut să apar la tv cu subiecte: uite, sunt şi eu bolnavă. Nu, nu e în niciun caz, nu m-a deranjat asocierea (n.r.: Ileana Ciuculete), dar nu are legătură, dar da, are legătură cu ficatul, dar nu cu ce a făcut Ileana Ciuculete.”, a spus Denisa Manelista în cadrul unei emisiuni.

În urmă cu câteva momente, artista a postat o fotografie pe pagina sa de socializare. Fanii au reacționat imediat și i-au transmis sute de mesaje de încurajare.


Articole pe aceeași temă:

Denisa, apel la fanii săi pe contul său oficial de Facebook!
Denisa Manelista, după ce a recunoscut că este bolnavă: „Foarte curând…”
Denisa Manelista, prima declarație despre starea sa de sănătate

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 08 mai. 2017, Ultima actualizare: 08 mai. 2017 14:14
Scris de , în Vedete
Comentarii
  1. AMELIA , 9 mai 2017 la 1:36

    ESTI O FATA SUPERBA SA AI GRIJA MULTA DE TINE SI DE SANATATEA TA CONTROALELE LA MEDIC IN FIECARE AN SUNT FOARTE IMPORTANTE DEALTFEL SI ODIHNA …………..ESTI PREA TANARA SI PREA FRUMOASA SANATATEA ESTE PE PRIMUL LOC INAINTE DE ORICE PE LUMEA ASTA .TE PUPIC SI NUMAI BINE ITI DORESC

  2. Marius , 9 mai 2017 la 20:18

    Multa sanatate esti o cantareata foarte buna si te ascult in fiecare zi merita sa lupti cu boala pe care o ai finca ai dreptul la viata ca noi restu iti doresc multa sanatate