Data: 24 sept.. 2017, Ora publicării:12:43

Decizia socrilor Gabrielei Cristea după ce vedeta TV a născut: „Greu de exprimat în cuvinte…

Paula Crăciunescu , „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea a dezvăluit pentru WOWbiz cum au reacţionat socrii fostei prezentatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine” când au auzit că vor deveni bunici şi ce au decis să facă aceştia la aflarea veştii.

„In momentul in care, azi, am aflat ca Gabi a nascut, imediat i-am sunat pe socrii ei la Brasov! Vestea ca au devenit bunici i-a bucurat enorm, astfel ca au decis pe loc sa vina la Bucuresti si sa isi vada nepotica! Este o zi speciala pentru toata lumea, iar fericirea a atins cote maxime, greu de exprimat in cuvinte”, a povestit Paula Craciunescu, „mama adoptiva” a Gabrielei Cristea pentru Wowbiz.ro.

Reamintim că Gabriela Cristea a adus-o pe lume pe micuţa Victoria sâmbătă, la o clinică privată din Capitală.

Tavi a povestit ce a simţit în momentele în care urma să devină tată. „Am asistat la naştere, din spatele unui geam. A fost un sentiment incredibil, pe care doar un tată îl poate simţi. A fost un moment copleşitor. Îmi vine şi acum, în timp ce vorbesc cu dumneavoastră, să plâng. Nu am cuvinte să descriu sentimentele care mă încearcă”, a declarat Tavi Clonda.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu Gabriela Cristea, după ce a născut. Tavi Clonda a spus totul!

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 24 sept.. 2017, Ultima actualizare: 24 sept.. 2017 12:49
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , , ,
Comentarii
  1. lucian giurgiu , 24 septembrie 2017 la 12:52

    UIMITOR PARCA NU SA MA-I NASCUT COPII VEDETA VEDETE SI IAR VEDETE NU TOT OM ESTE PARCA A NASCUT UN EXTRATERESTRU TE DOARE CAPUL SI CU VEDETELE ASTEA CATE RECLAMA SE FACE PARCA NU TOT PISUL SI TREABA MARE SIL FACE CA ORICE MURIBUND DE RAND DAR NE PLACE CA FRAIERII SA FACA AUDIENTE ASTA E DUREREA ROMANIEI ALTCEVA NU MA-I VORBIM CE DRACU TARA E PADUCHE FLAUSAT SI NOI VR DE PERSOANE CARE AU MILIARDE NE PARE RAU DATI TOATE ZIARELE POSTURILE TV NUMAI PANARAME DATI DUREREA SARACILOR ROMANI NU CEI CARE DORM IN PUF CA NU NE TINE DE CALD LA GARA CU TOTI BASINOSI SI FIGURANTELE SUNTEM SCARBITI DE FITE

  2. maria , 24 septembrie 2017 la 15:55

    Este uimitor ! N-am vazut om mai analfabet ,se vede ca nu prea ai ajuns pe la scoala ,ca sa nu mai vorbesc de rautatea si de egoismul de care dai dovada .Fiecare are atat cat agonisit si cat a muncit ,nu degeaba se spune „daca ai carte ai parte „O felicit pe Gabriela Cristea , le doresc sa fie sanatosi ,fericiti si sa se bucure de minunea lor, de Victoria !

  3. popescu ion , 24 septembrie 2017 la 16:11

    Aveti dreptate ,este plina tara de vedete de parca femeile simple nu nasc tot copii!