Data: 11 oct.. 2017, Ora publicării:17:48

Cum și-o amintește Daisy Ridley pe Carrie Fisher: „Nu am mai întâlnit pe nimeni înainte care să își fi asumat bipolaritatea”

Daisy Ridley, cunoscută pentru participarea în seria „Star Wars” apare pe coperta din noiembrie a revistei VOGUE Marea Britanie.

Daisy Ridley primea des sfaturi de la Carrie Fisher

În interviul acordat revistei, aceasta a povestit cu lacrimi în ochi și cu piele de găină cum a cunoscut-o pe regretata Carrie Fisher și ce înseamnă să te întâlnești cu o persoană bipolară, asumată public.

„Carrie, așa bipolară cum era, îmi dădea sfaturi prețioase. Mi-a spus tot timpul să am grijă cu cine îmi dau date”, își amintește Daisy în reportajul publicat de Vogue.

„Nu am mai întâlnit pe nimeni înainte care să își fi asumat bipolaritatea”, a mai spus Daisy despre actrița legendară care s-a stins din viață anul trecut.

CITEȘTE ȘI: Viorica de la Clejani, în lacrimi. Ce mărturisire a făcut despre băiatul ei, Fulgy

Bianca Drăgușanu, despre marea problemă din relația cu Victor: „Cum să te trezești a doua zi…”

Soția lui Mitoșeru, mesaj sfâșietor la 40 de zile de la moartea tatălui ei

Daisy nu a ascultat toate sfaturile. Actrița în vârstă de 25 de ani spune că vrea să se lovească singură cu capul de prag, să nu facă prea multe prescurtări în viață, chiar dacă poate învățat din experiențele celorlalți precum din povestea de viață a lui Carrie.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 11 oct.. 2017, Ultima actualizare: 11 oct.. 2017 17:52
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii