Data: 12 oct.. 2017, Ora publicării:17:08

Cum arată fiica Maiei Morgenstern. Imagini rare cu Cabiria

Puțini știu că iubita actriță Maia Morgenstern are o fată. Deși nu este la fel de cunoscută ca fratele ei, Tudor Aaron Istodor, Cabiria pășește pe urmele mamei sale, alături de care apre într-o celebră piesă de teatru, „Maitreyi”.

Fiica Maiei Morgenstern are un nume exotic: Cabiria

„Acum o sută de ani – adică 1917- pe scena Teatrului Național din Iași o domnișoară, proaspăt absolventă a Liceului Oltea Doamna, înfiorată de emoție, dar pe deplin conștientă de importanța momentului, recita o poezie. Umbra lui Mircea. La Cozia. Ani de zile s-a vorbit despre asta la Dorohoi. „Annuta a fost pe scena Nationalului din Iasi!

Si ce frumos a recitat!” – spuneau cu totii: parintii, fratii, matusile, unchii, coridoarele, colegele….apoi logodnicul! Bunicul. Bunica – Anneta- s-a casatorit imediat…la 17 ani. Dar nu uita niciodata sa ne povesteasca/ recite momentul de pe scena Nationalului din Iasi. Era atat de mandra si fericita….o domnisoara de 17 ani.

Ieri, 9 octombrie, pe scena Teatrului National din Iasi …fiica mea, Cabiria Morgenstern si-a facut debutul in spectacolul Maitreyi….are 18 ani. „Inima mea, rupe-ti invelisul si iesi la lumina! Inima mea….” – Maitreyi Devi, Dragostea nu moare. Multumesc tuturor! Multumesc viata!

”, a scris Maia în mesajul ei emoționant.

CITEȘTE ȘI: UPDATE: Olga Tudorache, LA TERAPIE INTENSIVĂ. COMUNICAT DE PRESĂ de la SPITAL cu ULTIMELE DATE

Brigitte Năstase și-a schimbat fotografia de la profilul de Facebook. E clară treaba!

DEZVĂLUIRI DE SENZAȚIE despre presupusa idilă dintre Augustin Viziru și Maria Constantin: „Cățeaua…”

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 oct.. 2017, Ultima actualizare: 12 oct.. 2017 17:13
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii