Data: 18 feb.. 2018, Ora publicării:14:33

Cum arată fiica lui Cabral la 15 ani. Seamănă leit cu o cântăreață adulată

Toată România o știe pe fiica lui Cabral. Micuța Inoke este astăzi o adevărată domnișoară. Are 15 ani și seamănă leit cu o cunoscută cântăreață de muzică pop.

Fiica lui Cabral, domnișoară în toată regula

Asemănarea dintre Inoke și Selena Gomez este una foarte mare, spun fanii.

Inoke, fiica lui Cabral și a Luanei Ibacka, a susținut anul trecut examenul de Evaluare Națională și a aflat rezultatele. Se pare că Inoke a învățat serios în ultimul an pentru că notele ei nu sunt deloc mici.

Inoke a luat 8,75 la limba română și 8,50 la matematică, având o medie de 8,62. Fetița a terminat școala gimnazială Ioanid din București .

Deși orice tată ar fi îngrijorat în privința admiratorilor, Cabral se declară liniștit. Cel puțin deocamdată: „Nu o păzesc, am impresia că se păzește singură!”, a declarat el acum câteva luni.

Luana și Cabra Ibaka au avut o relație intensă timp de cinci ani, la începutul anilor 2000, în ciuda diferenței de 11 ani dintre ei. Au rămas prieteni buni după divorț, de dragul pasiunii care i-a adus împreună, dar mai ales spre binele fiicei lor.

Citește și: După aproape șapte ani de la nunta cu Andreea, Cabral a făcut anunțul despre ea: “Păcat că nu are…”

Te-ar putea interesa și: Postarea virală cu care Cabral le-a închis gura tuturor: „Nu sunt bun”

Cabral Ibacka le coace bine! Mesajele lui ajung să fie virale și asta pentru că prezentatorul tv este sincer. De fapt, este el însuși, indiferent de ce crede lumea.

Cabral s-a descris într-un mare fel

Fostul realizator al „Poveștirilor Adevărate” de la Acasă TV a scris un text care i-a impresionat pe fanii săi. Vedeta s-a descris pentru toți haterii, spunând exact așa cum este el și cum se raportează la cei din jur.

„Nu sunt bun. Le întorc oamenilor ce-mi dau. Când insistă să-mi dea rău… le pun o oglindă în față. Și ce văd ei e hâd, urât, respingător. Ei mă văd hâd, urât, respingător.

Când primesc bine… îmi dedic secundele cu tot sufletul pe care-l am pentru a întoarce cât mai mult bine pot. Cu vorbe și gesturi care mă bucură și mă fac să zâmbesc a prost, poate degeaba.

Și-atunci umanii mă văd vesel, bun… poate chiar chipeș.

Iubesc viața și iubesc oamenii buni. Și vă mulțumesc, umanilor, pentru fiecare gând bun pe care mi-l trimiteți. Mulțumesc” , a scris Cabral pe Facebook.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 18 feb.. 2018, Ultima actualizare: 18 feb.. 2018 14:33
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii