Data: 21 Apr. 2017, Ora publicării:09:42

Cristian Borcea iese din închisoare! Motivul este neașteptat

Fostul acționar de la Dinamo, Cristian Borcea, a primit o veste care îl va bucura foarte mult.

Conducerea Penitenciarului Jilava a decis, în cazul iubitului Valentinei Pelinel, să lucreze la o societate comercială în afara penitenciarului. Potrivit spynews.ro, omul de afaceri va fi dus la muncă alături de mai mulți deținuți.

Dacă multă lume se aștepta să ajungă acasă la Valentina pentru a-și creștina fiul, Borcea mai are de așteptat până va obține o permisie.

Valentina Pelinel nu concepe să facă botezul fără iubitul său. Acesta nu a mai primit de mai bine de un an o permisie.

„Momentan ne dorim foarte tare să facem slujba de botez la biserică a lui Milan, așa că despre petreceri nu pentru noi, doar pentru alții deocamdată. Nu am stabilit data botezului și nici detaliile, pentru că nu facem botez fără tati.
Mai amânăm, iar până atunci muncim cu drag și spor. Milan e foarte bine, crește frumos, sănătos, e zâmbăreț. Seamănă cu amândoi.

Citește și: Cristian Borcea, din nou tată! Cu cine mai are copil fostul om de afaceri

Cel mai important e că a luat de la tati ochii albaștri, pentru că mami așa și-a dorit. A luat multe de la amândoi, gesturi. Când apare un copil în viața ta, se schimbă totul și nu poți să înțelegi asta până nu devii părinte. Nu au fost luni perfecte, pentru că nu a fost tati lângă noi. Dar Dumnezeu ne-a dat un băiat extraordinat. Cristi a reușit să-l vadă pe cel mic. M-am mutat în casa familiei iubitului meu, așa num e normal, e copilul nostru. Lui Milan i-am creat un univers al lui”, dezvăluia Valentina în urmă câteva săptămâni.

Anul trecut, Cristian Borcea și Valentina Pelinel au devenit părinții micuțului Milan Cristian.  La finalul anului, fotomodelul a recunoscut că fostul acționar de la Dinamo este tatăl copilului său.

Articole pe aceeași temă:

Are Borcea o aventură? Ce spune Valentina Pelinel

 

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 21 Apr. 2017, Ultima actualizare: 21 Apr. 2017 14:46
Scris de , în Vedete
Comentarii
  1. Eusebio , 21 aprilie 2017 la 10:07

    Cum.se poate asa ceva? Asta este un.infractor de talie el trebuie sa stea la puscarie confiscata averea si banii redirectionati catre buget