Data: 08 feb.. 2018, Ora publicării:13:12

Cornelia Catanga a vrut să se sinucidă! Ce i-a făcut Aurel Pădureanu

Cornelia Catanga a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre perioada în care a vrut să se sinucidă, dar și despre relația cu Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga, care este căsătorită cu muzicianul Aurel Pădureanu, a fost invitată în platoul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars, unde a făcut declarații-șoc despre moartea mamei sale, dar și despre acele clipe cumplite în care s-a simțit la capătul puterilor și a vrut să își pună capăt zilelor.

„După ce a murit mama mea, singura persoană care m-a readus la viață a fost Pădureanu. Am vrut să mă sinucid, nu doar o dată”, a declarat Cornelia Catanga.

„Eu o visez, vorbesc cu ea, vorbesc în somn cu voce tare. Eu o visez pe mama mea. Mama mea era in ușă, fuma, și îmi spunea cum să tai ceapa, când să pun, cum sa pun tot ce trebuie…

 Mă macină când se apropie luna lui noiembrie. Pe 19 noiembrie 1991, s-a stins bunica mea… Sunt foarte indignată pentru că nu știu de ce boală a murit mămica mea”, a mai spus artista.

„Prima noapte de amor cu Pădureanu a fost cu pantofii în picioare! Două luni de salariu al meu și al lui s-au dus pe un chiuretaj”, a dezvăluit cântăreața.

La finalul anului trecut, Cornelia Catanga părea că vrea să divorțeze de Aurel Pădureanu, acuzându-l că nu îi este fidel.

”Aşa nu mai putem continua. El vrea să plece în America, mi-a spus că vrea să fie lângă Alexandru, însă eu cred că motivul este altul şi el vrea să plece acolo ca să fie împreună cu o iubită de-ale lui, o femeie cu care a avut o relaţie mai demult”, a spus aceasta pentru cancan.ro.

Aurel Pădureanu a negat că ar vrea să se reîntâlnească cu o veche iubită, precizând că vrea să plece în SUA pentru a fi alături de fiul său, care va studia pianul la o școală renumită din New York.

Se pare că acum cei doi au revenit la sentimente mai bune.

Citește și: Cornelia Catanga este distrusă! A făcut accident vascular

Citește și: Nici n-a început bine anul și se anunță primul DIVORȚ din showbizz-ul românesc! De ce vor să se despartă!

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 08 feb.. 2018, Ultima actualizare: 08 feb.. 2018 13:12
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii
  1. Dupu Angelica , 8 februarie 2018 la 13:19

    Sinteti o persoana drag mie….v as sfatui sa nu dati curs acestor viziuni si nici sa nu cochetati cu gindul …sinuciderii….toate astea vin de la …deavolul, care v a depistat slabiciunea.Un sfat,,,,,OPRITI VA….verificati va trecutul si prezentul in dorinta de a vedea unde va veti petrece VIITORUL , care ori vrem , ori nu vrem….este VESNIC…..