Data: 21 Apr. 2017, Ora publicării:10:09

Clipe cumplite pentru Mirela Boureanu Vaida! Fiica sa este bolnavă

Prezentatoarea emisiunii „Acces direct” nu își găsește liniștea de câteva zile. Mirela Boureanu Vaida a dezvăluit că nici nu mai știe de când nu a mai dormit.

Fiica prezentatoarei TV, Carla, este bolnavă, iar aceasta a avut grijă de ea. Mirela a declarat în timpul emisiunii pe care o prezintă că micuța Carla o trezește mereu la ore târzii, din cauza simptomelor pe care le are.

„La noi a plouat cu găleata. Nu am dormit toată noaptea. A avut fiică-mea enterocolită. Nu ştiu a câta noapte e de când nu dorm că până acum a avut fii-miu nu ştiu ce”, a povestit Mirela Vaida.

Zilele trecute, vedeta a povestit o întâmplare incredibilă. Prietenă cu Anca Turcasiu, blondina a ajuns la ea acasa. Asa a ajuns sa il cunoasca pe Cristi, sotul artistei.

Citește și:Mirela Boureanu Vaida: „Eu şi soţul meu nu”

„Staţi să vă spun poveste despre mine şi Anca Ţurcaşiu, acum vreo 7 ani. Eu eram foarte obosită şi avusesem premiera cu specacolul „Rebecca” pentru care eu muncisem foarte mult(…) După o repetiţie între 3 şi 5 după-amiaza eu aveam pauză, iar Anca zice ‘Hai la mine acasă, că stau mai aproape, să dormi’. M-am dus la ea acasă, mi-a dat treningul ei, pătura ei şi m-am aruncat pe canapea o oră în care chiar am dormit pentru că la 5 aveam iar repetiţii. La premieră, vine un domn cu ochii albaştri, frumos, cu o dantură… şi zice ‘Bună ziua’…

La care el zice ‘Nu vă supăraţi, doamnă, v-a plăcut să dormiţi în pijamalele mele?’. Zic ‘Ce am făcut?’. Să nu mă audă soţul, vrea să mă saboteze, să îmi facă ceva,  să îmi distrugă familia. Mă uit să văd stânga-dreapta,  să nu vadă careva.  Zice ‘Iertaţi-mă, v-a plăcut în patul meu, în pijamalele mele?’.  Băi, să nu audă unul din presă că mi-a nenorocit viitorul.  Apoi vine Anca şi zice  ‘E Cristi dragă, e soţul meu.  Nu ştiu dacă ai dormit în pijamelele lui, dar în patul lui sigur ai dormit când ai fost la noi acasă’”, a povestit Mirela Vaida.

Articole pe aceeași temă:

Mirela Vaida, facuta praf dupa ce a UMILIT-O pe asistenta Simonei Gherghe in direct! Reactia acida venita abia acum: Esti nervoasa, Mirelo? Ai draci? Modul mizerabil…

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 21 Apr. 2017, Ultima actualizare: 21 Apr. 2017 10:09
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii