Data: 12 oct.. 2017, Ora publicării:10:57

Ce verdict a primit tatăl Andreei Bălan de la medici: „Mi-au spus că…”

Săndel Bălan face tot posibilul să nu îi afecteze pe cei din jur cu problemele sale de sănătate. Tatăl Andreei Bălan vrea să îi protejeze pe cei din jur, să nu fie o povară pentru ei.

Tatăl Andreei Bălan, mesaj emoționant pentru fiica sa

După recenta împăcare cu fiica sa, care l-a acuzat că a făcut-o să sufere în copilărie, bărbatul a vorbit despre problemele sale de sănătate. Recent, a fost nevoit să meargă din nou la medic.

„Cu sănătatea stau așa și așa. Pot să spun că mă simt mai bine, acum, dar am zile și zile când mă simt mai rău, când mai bine. Nu-mi face plăcere sa discut despre asta.

Am fost la medic, la control, mă țin de tratament, încerc să respect indicațiile medicului, dar nu reușesc în totalitate. Medicul mi-a spus că am nevoie de liniște, n-am voie să mă stresez.

În legătură cu declarațiile Andreei din ultima perioadă, n-am ce să comentez, medicul mi-a recomandat să nu mai pun la suflet orice, să nu ma mai consum. Eu o iubesc mult, ea știe asta, mai departe n-am ce să discut. I-am urat și nepoatei “La mulți ani!”, și i-am reamintit Andreei că le iubesc pe amândouă”

, a declarat tatăl artistei, conform wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Adelina Pestrițu: „În fiecare dimineață mă trezesc plângând”. Ce se ascunde în sufletul vedetei

La două luni de la despărțirea de Maria, Marcel Toader a făcut dezvăluirea

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 oct.. 2017, Ultima actualizare: 12 oct.. 2017 11:58
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii