Data: 24 sept.. 2017, Ora publicării:11:57

Ce se întâmplă cu Gabriela Cristea, după ce a născut. Tavi Clonda a spus totul!

Tavi Clonda a oferit primul interviu după ce soţia sa, Gabriela Cristea, a născut o fetiţă pe nume Victoria. Soţul vedetei TV se declară foarte încântat de fericitul eveniment şi a spus ce se întâmplă acum cu Gabi.

„Am fost foarte încântat şi încă mai sunt. Suntem fericiţi. Am ţinut-o, mi-a dat-o domnişoara asistentă. Nu mi-a fost teamă. Mai teamă mi-a fost la finuţii noştri, la nepoţel. La fetiţă parcă nu mi-a fost aşa. Un pic, un pic de grijă, dar nu teamă. La mine stă cuminte pentru că i-am cântat în burtică şi conexiunea s-a făcut, iar la mami ţipă pentru că trebuie să mănânce şi ni s-a spus că aşa este şi normal (…) A fost un geam acolo, mai mult am stat, mă uitam, să aud mai mult decât să văd. Oricum nu se vede nimic. M-au lăsat să aud primul sunet al fetiţei şi am vrut chestia asta, să aud”, a declarat Tavi Clonda pentru Antena Stars după ce Gabriela Cristea a născut.

Gabriela Cristea se simte bine şi se recuperează după cezariană. „Este bine, se recuperează după operaţie”, a mai spus proaspătul tătic.

Vezi şi: Gabriela Cristea a născut! Prima imagine cu fiica ei!

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 24 sept.. 2017, Ultima actualizare: 24 sept.. 2017 11:57
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii
  1. maria , 24 septembrie 2017 la 16:00

    Sa va traiasca ,sa iti fericiti sa va bucurati de minunea voastra !!!

  2. Elena Ilie , 30 septembrie 2017 la 20:17

    Minunea voastră „VICTORIA” sa fie sănătoasă si voioasă așa cum sânt părinții ei .