Data: 20 Mar. 2017, Ora publicării:10:30

Ce mai face Leonard Miron, de când nu mai este prezentator TV

Leonard Miron a fost ani întregi una dintre cele mai importante figuri ale televiziunii române. De câțiva ani, însă, fostul prezentator locuiește în străinătate și și-a schimbat cariera.

Leonard a recunoscut acum câțiva ani că este gay și a recunoscut relația pe care o are cu un bărbat.
Cel care i-a cucerit inima lui Miron este un spaniol, care îl urmează peste tot pe Leonard. Acesta s-a mutat în Marea Britanie, acolo unde este directorul unui program de croazieră.

Mari amatori de călătorii, Leonard și iubitul său petrec o bună perioadă din timp în croaziere către destinații exotice și se bucură din plin de locurile pe care le cunosc.
Fostul prezentator TV scrie constant pe blogul său.

În 2016, acesta dezvăluia că s-a gândit să își cumpere o locuință în România.

„De curând, am primit o ofertă de a începe să lucrez ca director de croazieră pe vase de lux, însă pe ocean. Este extrem de tentant, dar deocmadată sunt extrem de mulțumit de job-ul pe râurile europene și de felul în care „Viking”, ca și companie, mă apreciază și susține. Deci este ceva la care o să mă gândesc, dar cu siguranță nu anul ăsta. De când ne-am mutat în Fordwich, oficial cel mai mic oraș din Marea Britanie, cu o stradă, 2 biserici de pe vremea lui Henric al VIII-lea și 3 pub-uri, am descoperit plăcerile vieții la țară. E grozav să te trezești dimineața și, peste gard, să ai un câmp cu iepuri și vulpi.

Ne gândim foarte serios ca, în 2-3 ani, să ne cumpărăm altceva, cu o grădină mai mare, chiar dacă puțin mai izolat. Am luat în calcul și posibilitatea de a cumpăra ceva în România, la munte, dar nu ne-am decis încă. Pe mine m-a apucat nebunia la bătrânețe și, după ce am terminat doctoratul, m-am apucat iar de școală.

Este o diplomă în Management și Relații Publice la Open University și mai am doi ani, examenul final este anul viitor, așa că trebuie să găsesc timp și de învățat și de examene. În plus, plănuim o croaziera în jurul Americii de Sud, de 40 și ceva de zile, în ianuarie anul viitor. Plus că Miguel ar vrea să vină în România pentru câteva zile. Nu a mai fost la Pitești de la înmormântarea mamei.

 

Leonard și Miguel au o relație de 16 ani, iar anul trecut a vorbit despre legalizarea cu partenerul său de viață.

„În Marea Britanie sunt două opțiuni: căsătoria și parteneriatul civil. Noi suntem impreuna de 15 ani, Dumnezeule ce repede a trecut timpul!, și, până acum, nu am văzut valoarea unui asemenea act. Acum, pe zi ce trece, când ne uităm la impozite și alte aspect financiare, idea unei asemenea „legalizări” pare mai mult utilă decât necesară. O să ne gândim serios la asta.

A fost destul de complicat când ne-am făcut testamentele, luând în calcul ceea ce avem în Anglia, Spania și România, iar avocatul ne-a sugerat că ar fi fost mult mai simplu și mai puțin costisitor dacă ar fi existat un asemenea act. Mai rămâne și problema unde sărbătorim momentul. Ne-ar costa enorm să invităm prietenii din România, Spania sau Anglia în România, Spania sau Anglia, pentru un asemenea eveniment, nu? Și, dacă tot o facem, vrem să fie ca la carte!”

Leonard Miron are 47 de ani

Leonard Miron, născut în Galați pe 11 aprilie 1969, este un fost prezentator de radio și televiziune român angajat la Televiziunea Română. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București înainte de a începe o carieră în mass-media.
Articole pe aceeași temă:

Cum își face Adele apariția la concert: „O să muriți de râs când veți afla”

 

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 20 Mar. 2017, Ultima actualizare: 15 Mar. 2017 19:43
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii