Data: 17 iun.. 2017, Ora publicării:11:34

Ce a apărut pe pagina de Facebook a Denisei Răducu. Era de așteptat că asta se va întâmpla

Denisa Răducu ține primele pagini ale ziarelor mondene de mai bine de două luni. De când s-a aflat că este grav bolnavă, fanii săi au împânzit rețelele de socializare cu întrebări, griji și urări pentru artistă. Pentru că principalul scop al presei este să informeze oamenii, în fiecare zi apar noi informații despre starea cântăreței.

Nu de puține ori s-a spus în diferite emisiuni că Denisa nu dorește să apară sau să se vorbească despre ea. Chiar și ea, în singurul interviu telefonic acordat de când este bolnavă, a spus că nu vrea să se scrie sau discute despre starea sa de sănătate.

„Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult, am crezut că o să se oprească. Am văzut şi am văzut, sunt mii de mesaje şi le mulţumesc. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, am fost la Viena, dar nu e aşa cum s-a spus, că am fost gonită. Analizele sunt din ce în ce mai bune.”, spunea artista în singurul interviu acordat până acum.

Ce a apărut pe pagina de facebook a Denisei Răducu

După ce paparazzi au filmat-o în spital, după poze apărute în presă, artista a ajuns la capătul puterilor. Ea a postat fotografii cu demersul ei, ceea ce era de așteptat să se întâmple la un moment dat.

Articole pe aceeași temă:
Denisa Manelista a cediat, vorbele artistei te înspăimântă. „Mama nu vreau sa mor, vreau sa traiesc, vreau sa ma ajuti”
Cum arată Denisa Răducu în prezent. Fotografia este imposibil de privit

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 17 iun.. 2017, Ultima actualizare: 17 iun.. 2017 11:35
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , , ,
Comentarii