Data: 20 Mar. 2017, Ora publicării:10:57

Carmen Harra a dezvăluit greșeala prin care Ileana Ciuculete și-a scurtat viața

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut dezvăluiri pe tema morții îndrăgitei cântărețe de muzică populară, Ileana Ciuculete.

Aceasta a afirmat că, în urma unei interpretări numerologice, a ajuns la concluzia că Ileana a făcut o greșeală care i-ar fi scurtat viața.

“Oferind public o altă dată a naşterii, Ileana Ciuculete a intervenit în codificarea destinului său şi astfel şi-a scurtat viaţa. A fost o mare greşeală. Pentru că, într-adevăr, dacă se năştea pe 20 septembrie 1957, nu avea cum să apuce 60 de ani, aşa că a murit la aşa-zisa vârsă de 59 de ani. Dacă transmitea data reală de naştere, de 20 septembrie 1952, atunci codificarea aceasta îi oferea o speranţă de viaţă de 89 de ani. Este riscant să intervii în codificarea destinului modificându-ţi data naşterii”, a declarat Carmen Harra, conform wowbiz.ro.

Ileana Ciuculete a murit marți, 14 martie, după ce a pierdut lupta cu o boală incurabilă. Cântăreața de muzică populară a fost înmormântată sâmbătă, fiind condusă pe ultimul drum de sute de oameni.

Articole pe același subiect:

Ileana Ciuculete isi facuse analize si la o clinica din strainatate – Ce ii spusesera medicii de acolo si de ce ea a tinut totul secret

Mesajul „fetei de suflet” a ILENEI CIUCULETE este tulburător! Ce a postat tânăra la nici 24 de ore de la înmormântarea regretatei cântăreţe

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 20 Mar. 2017, Ultima actualizare: 20 Mar. 2017 10:58
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii
  1. elena , 20 martie 2017 la 14:21

    ce prostii vorbeste femeia asta. Sa o lase pe dna Ileana Ciuculete sa se odihneasca in pace, nu se gandeste ca face rau familiei dnei Ciuculete cu asa zisele ei clarviziuni ? sa isi face publicitate pe seama altora si sa lase oamenii decedati in pace !!!

  2. ciclopus , 24 martie 2017 la 14:10

    Si daca te declari mai in varsta,traiesti mai mult?Asa rezulta din rationamentul Hara! Multe prostii spune cucoana HARA !Cu prostia poti ajunge mai repede in atentia romanilor din Romania !Oare cred multi ?Oare ea crede? Sau se vrea ,,cautata,,de vreun roman cu ani putini si lucruri mari?Probabil in SUA duce lipsa de ,,conversatii,,placute !