Data: 21 Apr. 2017, Ora publicării:10:35

Bunicul Antoniei a ajuns de urgență la spital! Se confruntă cu o boală foarte gravă

Antonia și familia sa au trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Bunicul vedetei din partea mamei a avut mari probleme de sănătate.

Mihai Constantinescu a ajuns de urgenţă la spital și urmează să fie operat pe cord deschis.

Bărbatul are 72 de ani și în trecut a avut cancer faringian, dar s-a vindecat cu succes. Pentru că avea dificultăți în a respira, a ajuns din nou la spital și a fost sfătuit să se opereze. Tatăl mamei Antoniei va avea nevoie de o operație complicată, iar vedeta și Denise Iacobescu îi sunt alături.

Doctorii i-au spus că sângele nu mai circulă ca la o persoană normală. Totuşi, aceştia le-au recomandat ca operaţia urgentă să fie făcută după ce vremea se încălzeşte.

Citește și:Antonia a trecut prin depresie: „Am avut o perioadă în care eram foarte închisă în mine”

Ieri, Antonia a dezvăluit cât de greu i-a fost să se întoarcă la Tv la numai trei luni după ce a născut.

„Nu mi-a fost uşor, am revenit la tv după 3 luni de când am născut. Simţeam nişte schimbări, hormonii… Tristă , fericită, simţi niste schimbări. Alex m-a ajutat psihic, el este foarte bun la chestii d-astea”, a mărturisit Antonia într-o emisiune TV.

Antonia îl numește pe Alex Velea „soțul meu”

Ea a făcut și o mărturisire surprinzătoare, care dă naștere unor speculații privind relația sa cu Alex Velea. Antonia a fost  întrebată ce cadou i-a cumpărat acesta de ziua ei și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată:

„Soţul îmi face cadouri des. Tot timpul îmi face cadouri, urmează să îmi mai cumpere”, lăsând astfel impresia că ea și Velea s-ar fi căsătorit în secret.

Articole pe aceeași temă:

Antonia împlinește astăzi 28 de ani. Mesajul lui Alex Velea de ziua soției

 

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 21 Apr. 2017, Ultima actualizare: 21 Apr. 2017 10:35
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii