Data: 07 iun.. 2017, Ora publicării:09:53

Bucurie mare în familia lui Horia Brenciu. Soția artistului, emoționată până la lacrimi

E mare bucurie în familia lui Horia Brenciu. Artistul și soția lui au toate motivele de bucurie și se declară cei mai fericiți părinți din lume. Fiul lor adoptat a împlinit 3 anișori.

Soția lui Horia Brenciu a marcat ziua lui Toma cu un mesaj emoționant

”În urmă cu 3 ani, cineva îmi punea în brațe o minune de băiețel. A țipat tare la naștere, iar eu am filmat fără să mă pot uita prin obiectiv… eram prea emoționată și plângeam de fericire. Era Toma. Un învingător. Nu a crescut în burta mea, a crescut direct în sufletul meu.

Îl iubesc cel mai mult din lume și în fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Știu sigur că el m-a ales și știu sigur că sunt cea mai fericită din lume pentru că îl am. La mulți ani, sufletul meu iubit!”, a scris Alice Dumitrescu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Horia Brenciu, implicat intr-un accident in Thailanda

Soția lui Brenciu ține legătura cu fanii de pe Facebook, cărora le împărtășește adesea momentele fericite și mai puțin fericite din viața familiei sale. Horia Brenciu este unul din cei mai cunsocuți artiști din România. A făcut parte din juriul „X Factor” în urmă cu câțiva ani și a prezentat un show de tip bingo. Brenciu umple toate sălile de fiecare dată când concertează fiind, alături de Delia și Ștefan Bănică Junior, unul din artiștii bine vânduți de la noi.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 07 iun.. 2017, Ultima actualizare: 07 iun.. 2017 09:53
Scris de , în Vedete
Comentarii
  1. iolanda marinescu , 7 iunie 2017 la 10:24

    scabroase reclame cu paraziții și unghiile bolnave,burti oribile. nu vreau să mai primesc asemenea reclame!
    multumesc!