Data: 08 Dec. 2017, Ora publicării:20:53

Bianca Drăgușanu, mărturisirea neașteptată despre relația cu Victor: “Mă cam pune pe gânduri”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt colegi la Kanal D, dar drumurile lor nu se intersectează la muncă. În cadrul emisiunii “Te vreau lângă mine”, Bianca a făcut o mărturisire neașteptată despre soțul ei.

Bianca și Victor sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizz-ul românesc. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Natalia Sofia, care a venit pe lume în luna septembrie a anului trecut.

Bianca Drăguşanu are mereu grijă de corpul eu, ţine o dietă sănătoasă şi face mult sport, iar rezultatul este vizibil. În ediţia de azi a emisiunii „Te vreau lângă mine”, blonda a vorbit despre cât de important este să ai grijă de tine, să te respecţi, atât pe tine, cât şi pe cei din jur. Bianca crede că secretul unei relaţii amoroase perfecte este aspectul fizic:

„Nu vorbesc de frumuseţea aia de revistă, dar să arăţi bine înseamnă că te respecţi pe tine, în primul rând, dar şi pe partener”.

Ea a făcut și o mărturisire care i-a amuzat pe cei din platou:

“Dacă Victor ar pune ditamai burtoaca şi o să înceapă să se îmbrace urât…Mă cam pune pe gânduri! Te pup, iubire! Pa pa”.

În timpul emisiunii, Victor i-a dat un SMS Biancăi în timpul emisiunii și i-a transmis: Iubire, mă duc la sală!”. Vedeta i-a răspuns: „Stai liniştit! Şi eu mă duc!”.

Citește și: Bianca Drăguşanu, clipe de SPAIMĂ! Ce a făcut cu fetiţa ei

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 08 Dec. 2017, Ultima actualizare: 09 Dec. 2017 19:04
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii