Data: 12 aug.. 2017, Ora publicării:12:47

Bianca Drăguşanu le-a dat fanilor vestea nefericită: „Mai bine fiecare cu…”

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav reprezintă unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea modenă din România, iar fanii lor şi.ar dori să îi vadă împreună într-o emisiune.

Cu toate acestea, blonda a dat admiratorilor ei care doreau să vadă acest lucru realizat, o veste nefericită. Bianca a declarat că nu i-ar plăcea să apară într-un proiect comun cu Victor Slav şi a detaliat motivele.

Am filmat pentru o emisiune de la Kanal D, care va începe din toamnă. A fost amuzant. Noi am fost doar invitaţi. Sincer, nu mi-ar plăcea să avem un proiect TV împreună. Nu mi-ar plăcea din «n» motive. Nu sunt genul de femeie care să-mi doresc să sufoc pe cineva sau să fiu sufocată. Mai bine fiecare cu proiectele lui. Nu e vorba că mă simt sufocată, însă consider că ce e prea mult strică. Fac parte din categoria aia de oameni care se pot concentra mai bine aşa. Deocamdată, suntem bine, fiecare fix pe postul care-l defineşte”, a declarat Bianca Dragusanu pentru Cancan.ro.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu și-a găsit casa întoarsă pe dos! Imaginile sunt de senzație!

Citeşte şi: Gabriela Cristea, însărcinată și nervoasă: „Să vă fie rușine!” CE A PĂȚIT VEDETA

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 aug.. 2017, Ultima actualizare: 12 aug.. 2017 12:47
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii
  1. Pantaleon , 12 august 2017 la 20:59

    Exista in tara asta oameni care nu au altceva de facut decat sa urmareasca aceste doua specimene si viata lor amoroasa ? Vorbim de FANI ? Cum arata oare profilul de fan al acestui cuplu ? Poate balcaza mancatoare de seminte, fara serviciu, cu ochii beliti in tv cat e ziulica de lunga ??? Zic si eu.

  2. Cineva , 13 august 2017 la 7:25

    Sa vina sa lucreze intr-o fabrica sau intr-un spital si sa vedem ce mai au de povestit.sa le tina piept tiganilor cu drepturi la sanatate care vin si te ameninta pe tine om care ai invatat ani multi si muncesti de inca vrei 20 si sa te faca cu ou si cu otet niste parveniti pe care tara asta ii tine degeaba.si mai vin si spun ca sunt asigurati ca au ajutor social.de unde ?din banii nostri ,ai celor care trudesc si suporta.Ce ma intereseaza cu cine se mai plimba sau ce mananca sau unde se scarpina?sau cea mai interesesanta stire cu cine are relatii sexuale.jumatate din televiziuni ar trebui inchise.”jurnalistii „iau salariu pe nimic.

  3. Dana , 13 august 2017 la 10:02

    Cum sa ma dezabonez de la jegul asta de ziar on line,in care furati stiri si ni le dati dupa 1-2 zile?