Data: 14 sept.. 2017, Ora publicării:11:00

Andreea Marin rupe tăcerea despre noul iubit: „Nu e nici străin, nici brunet”

În ultima perioadă, în presa mondenă, au apărut nenumărate speculații cu privire la relația pe care ar avea-o Andreea Marin. Vedeta a decis să pună capăt zvonurilor și a făcut primele declarații despre iubit.

Ce spune Andreea Marin despre iubit

Declarația ei cuprinde răspunsuri pentru toți cei care au vorbit despre presupusa relație.

“Aud despre mine ca sunt o superwonderwoman, cate o relatie pe saptamana, azi aici, maine pe un alt continent, azi cu omul negru, maine cu cel alb, marimea buzunarului doar ramane aceeasi – musai “un afacerist bogat”! In fanteziile celor ce nu pot dormi, caci nu au liniste decat – macar imaginar – in patul meu, sunt cea mai “descurcareata ” femeie, libera fara limite, cazand mereu in picioare. De aratat cu degetul, insa, caci asa da bine, stim, nu stim despre ce vorbim.”, a scris Andreea.

De asemenea, „fosta zână” a răspuns și declarațiilor cu privire la faptul că ar fi fost văzută de mână cu Marcel Toader la sala de sport.

„Adevarul e dezamagitor, din pacate: nu e nici strain, nici african, nu il gasesti nici de mana cu mine pe la sala de sport, nici brunet, nici divortat, nici cu doi copii… toate previziunile, chiar facute cu bunavointa si urari de bine, nu fac fata realitatii. Aceasta e doar a mea, aleg sa port realitatea in suflet si-n stralucirea de pe chip, am invatat o lectie, discretia, mai buna decat naivitatea marturisilor deschise, din pacate. Va veni ziua cand ma veti vedea, fireste, de mana cu un om, asumat, dar nici atunci nu imi voi deschide sufletul mai mult decat atat. Viata te invata.”, a scris Andreea Marin.

Articole pe aceeași temă:

Dezvăluire-bombă despre Marcel Toader: „L-am văzut de mână cu Andreea Marin”

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 14 sept.. 2017, Ultima actualizare: 14 sept.. 2017 11:00
Scris de , în Vedete
Comentarii