Data: 17 mai. 2017, Ora publicării:13:53

Andreea Marin, prima reacție după ce Tuncay și-a asumat relația cu asistenta

La câteva luni după ce Andreea Marin și Tuncay Ozturk s-au despărțit, turcul a fost văzut tot mai des în compania asistentei sale. Blonda nu a lipsit din peisaj nici atunci când vedeta era căsătorită cu medicul. Însă, acum, Tuncay a confirmat voalat relația cu asistenta sa.

Ce spune Andreea Marin deespre relația dintre fostul ei soț și asistenta sa

Fosta „zână a surprizelor” nu a comentat prea mult pe acest subiect. Însă, este satisfăcută că bănuielile sale s-au adeverit.

“Subiectul este de-a dreptul închis. Să facă ce vrea cu viaţa lui, dar pe mine nu mă mai interersează. Cam aşa, am avut dreptate”, a spus Andreea Marin, potrivit cancan.ro.

La scurt timp după divorț, vedeta a lăsat de înțeles că în relația cu turcul nu a existat încredere.

“Nu am nimic să-mi reproșez astăzi. Sunt împăcată cu acțiunile mele. Sunt omul care simte că poate să facă mai mult și merită mai mult. Știu cât sunt în stare să dăruiesc și cred că merit același respect. E o poveste ce ține de încredere, iar la mine nu a funcționat. Nu e o dramă, asta e.

Citește și: Andreea Marin a izbucnit în lacrimi în direct la tv

Nu m-am respectat și pe mine. Poate am fost prea tolerantă în defavoarea mea. Eu nu spun că el a avut sau nu o relație cu altcineva. Au fost lucruri mult mai grele pentru sufletul meu. Îmi pare bine că am scăpat de semnele de întrebare din viața mea. Mi s-a părut lipsit de bărbăție, de demnitate să spui, la doar câteva zile de la despărțire, că ești pregătit deja pentru o nouă relație.”, a spus vedeta.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 17 mai. 2017, Ultima actualizare: 17 mai. 2017 13:53
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii