Data: 21 apr.. 2017, Ora publicării:16:41

Andreea Marin, despre fiica sa, Violeta: „Nu o las să se joace cu…”

Andreea Marin duce o viață extrem de activă de câțiva ani. După o dietă strictă și multe exerciții la sală, jurata de la „Uite cine dansează” a ajuns să aibă o siluetă de invidiat.

Vedeta a vorbit despre cum se desfășoară o zi din viața sa. Deși spune că are uneori nevoie liniște, este o persoană care nu poate sta locului.

„Eu sunt o persoană foarte energică, eu lucrez foarte bine sub presiunea adrenalinei. Dar am nevoie de echilibru, ca orice om. Ai nevoie de momente în care să citești, să cânți la pian. Chiar noi ne ocupăm de grădină. Pomișorii sunt plantați de Violeta și au și rodit în același timp. Ne place foarte mult să ne plimbăm cu picioarele goale în curte”, a dezvăluit Andreea pentru Pro TV.

Citește și: Prima reacție a Andreei Marin, după atacul subtil al Mihaelei Rădulescu: „Nu sunt interesată să fiu…”

La 9 ani, Violeta este o mică gospodină și își surprinde mama. Pentru că nu vrea să se accidenteze, Andreea o supraveghează atent pe fetița sa.

„A început să îmi facă suprize culinare. Acum două seri, a pregătit tot ce aveam nevoie pentru a face clătite americane. Nu o las să se joace cu focul, cred că trebuie să îi fiu alături. Are nouă ani, e fetiță mare. Astăzi, veneam de la sport. Nu am plecat cu mașina, am plecat cu bicicleta. Fac 20 de minute până acolo și 20 de acolo. Fac în plus 40 de minute în afară de sportul pe care îl fac cu antrenorul meu”, a mai spus ea.

Violeta este rodul iubirii dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică.

 

Articole pe aceeași temă:

Andreea Marin, probleme de sănătate înainte de Paște

 

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 21 apr.. 2017, Ultima actualizare: 21 apr.. 2017 16:41
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii
  1. Lute , 22 aprilie 2017 la 8:37

    Emoționant. MI au dat lacrimile.

  2. Gigi , 22 aprilie 2017 la 18:46

    O curva jegoasa ipocrita Andreea marin asta scorpia surprizelor, nu zâna surprizelor