Data: 18 iun.. 2017, Ora publicării:13:52

Andreea Marin, cea mai sinceră declarație despre iubire: „Dacă cel de lângă tine…”

Andreea Marin a oferit cea mai sinceră și frumoasă explicație despre iubire. Vedeta a povestit un moment din viața ei, care a făcut-o să conștientizeze ce este iubirea. Mai mult, ea spune cum a învățat să meargă de fiecare dată mai departe.

„Chiar la Miami eram…cum se întâmplă să fii într-un colț de lume unde nu bănuiești că vei avea vreo revelație, mă uitam pe un ecran și apare un pastor, așa cum sunt vestiții americani ce fac întruniri cu mii de oameni în sală și le vorbesc despre viață. Nu eram nimic religios.

Și omul acesta spune mulțimii, care îl asculta cu sufletul deschis: << Dacă cel de lângă tine, pe care îl iubești cum n-ai iubit vreodată, nu e în aceeași poveste cu tine, nu te agăța cu orice preț de acel om. Lasă-l să plece mai departe. Există oameni ce vor trece prin viața ta și de acum înainte, care au rostul de a aduce ceva, de a lăsa ceva în tine și de a pleca mai departe. Nu ține cu orice preț de ceea ce tu numești iubire, dar poate că în oglindă nu se vede la fel. Înțelege că pentru o dragoste trebuie să fiți doi. Pur și simplu.>>

Pentru mine, acela a fost un moment în care am conștientizat că trebuie să mă uit în oglindă și să văd unde mai sunt eu în acea imagine. Mai exist și eu în oglindă? Sau numai ce văd zi de zi și întrebări mele: <> Și, generalizând, e vorba despre orice tip de relație. Uneori poți să ai un frate pe care îl iubești cu tot sufletul tău, dar care nu are aceleași sentimente și are drumul lui în viață și alege să-și îndrepte privirea de la tine către alte zări.

Trebuie să înțelegi lucrul acesta și să lași lucrurile să curgă liber. Dacă nu curg…e degeaba. Și uite așa a apărut soarele la fereastra mea. În ziua în care am înțeles că nu e o dramă dacă mergi mai departe și dacă deschizi ochii și ai curajul să vezi că există mai multe iubiri în viața asta. Diferite una de cealaltă, dar există mai multe iubiri.”, a spus Andreea Marin.

Articole pe aceeași temă:

Andreea Marin a vorbit despre viața sentimentală: „Nu am de gând să neg”
Andreea Marin a izbucnit în lacrimi în direct la tv

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 18 iun.. 2017, Ultima actualizare: 18 iun.. 2017 13:53
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii
 1. Răileanu mioara , 18 iunie 2017 la 14:23

  Andreea marin o femeie fără scrupule o femeie ușoară care o să aibă toți bărbații din România și-i străini mai nou

 2. marika , 18 iunie 2017 la 19:30

  Cine esti madame Raileanu sa judeci alta femeie? Te compari tu cu Andreea Marin de iti permiti atata obraznicie si tupeu? Sa iti fie rusine podoaba de mahala ce esti! Probabil ca nu ti-ai facut “plinul”pe centura!
  Andreei Marin ii doresc din toata inima sa isi intalneasca “sortitul”! O femeie atat de frumoasa, de inteligenta si atat de puternica starneste invidia! E semn ca are din plin toate calitatile enumerate! Sanatate, fericire si noroc!

 3. marika , 18 iunie 2017 la 19:32

  unde este comentariul meu? va bateti joc?

 4. marika , 18 iunie 2017 la 19:35

  unde este comentariul meu? va bateti joc? sfatuiesc cititorii sa nu mai intre aici fiindca li se sterg comentariile!

 5. petra aneta , 21 august 2017 la 17:30

  O ador pe Andreea Marin, e o femeie desteapta, frumoasa, doar ca viata nu ia suras intodeauna sa aiba un barbat langa ea cu , care sa se potriveasca. Nu trebuie condamnata ca nu si-a gasit perechea potrivita . Avem doar o viata si o traim cum vrem !Nu are nimeni dreptul sa ne judece !