Data: 23 aug.. 2017, Ora publicării:14:54

Andreea Mantea, secretul siluetei sale. Ce face pentru a arăta perfect la tv

Andreea Mantea a dezvăluit că are, în prezent, 53 de kilograme și 1,65 metri înălțime. Pe lângă lucrul intens la sala de sport, ea ține și o cură ciudata.

Andreea Mantea, arată perfect cu ajutorul acestei cure

„Am 53 de kilograme și 250 de grame. Și 1,65 metri înălțime. Am ajuns să mă cântăresc, sunt disperată cu treaba asta. Am început o cură de zer. Zer de lapte de capră. Câte un pahar, dimineața pe stomacul gol. Știți că eu eram cu apa cu lămâie, cu ghimbir, cu afine. E destul de greu să stau s-o pregătesc și cred că s-a obișnuit organismul și nu mai are niciun rezultat.

Și atunci am căutat pe internet tot felul de remedii naturiste și am ales zerul. Este minunat, este perfect. Am ajuns să slăbesc văzând cu ochii”, a spus Andreea pentru revista Viva.

„Da, merg la sală. Rup sala în două sau sala mă rupe pe mine, cum se zice. Am o antrenoare pe cre o iubesc din tot sufletul meu pentru că mă ajută foarte mult. Eu sunt o persoană mai dificilă și e ciudat să vină să te streseze (n.r. un antrenor) sau să își scrie ce ai mâncat, de ce ai mâncat, nu e bine, să îți explice de ce așa și nu așa.

Grațiela, antrenoarea mea, îmi explică absolut orice, vorbim absolut orice. Îmi explică pe înțelesul oricui, și ăstora mai limitați. Mi-am făcut abonament la sală de vreo 3-4 ori în viața asta, dar niciodată nu m-am dus să mă țin. și acum mi-am făcut abonamentul în decembrie anul trecut și m-am dus abia în ianuarie”, a mai explicat prezentatoarea de televiziune.

Articole pe aceeași temă:

Andreea Mantea și-a lăsat copilul să facă baie, neștiind ce va urma. Când a văzut, a filmat totul!

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 23 aug.. 2017, Ultima actualizare: 23 aug.. 2017 14:54
Scris de , în Vedete
Comentarii
  1. Tepelus maria , 23 august 2017 la 15:40

    Doresc sa nu mai fiu deranjata cu informatii mondene