Data: 11 aug.. 2017, Ora publicării:12:45

Andreea Bănică, despre vaccinare: „Îi blamez cu toată puterea pe cei care…”

Și Andreea  Bănică se alătură taberei parinților ce militează pentru vaccinarea copiilor, în scandalul iscat pe tema vaccinării obligatorii.

Într-o postare de blog, Andreea Bănică povestește că și-a vaccinat amândoi copiii, pe Sofia Maria, de 8 ani, și pe Noah Andrei, de 9 luni. Cei mici au fost imunizați atât cu vaccinurile obligatorii, cât și cu cele opționale.

„Îi consider niște oameni obscuri, oculți și submediocrii!”

Totodată, vedeta se poziționează subtil pentru dreptul fiecăruia la propria opinie cu privire la vaccinuri și siguranța acestora, însă susține cu tărie că aceste persoane nu ar trebui sa încerce să influențeze părerile altora, mai ales dacă sunt persoane publice.

„Îi blamez cu toată puterea pe cei care au păreri publice fără să fie argumentate medical în vreun fel. Îi consider niște oameni obscuri, oculți și submediocrii! Să nu mă înțelegeți greșit, cunosc persoane care îmi sunt dragi și apropiate care nu și-au vaccinat copiii, dar nu au încercat niciodată să iasă în spațiul public și să influențeze alte vieți dându-și cu părererea sau dându-se exemplu.”

Când a povestit prima oară despre unul dintre vaccinurile făcute baiețelului său, au existat inclusiv voci care o acuzau pe vedetă de reclamă la compania care produce vaccinurile.

„Nu lăsați persoane neavenite să influențeze viețile copilașilor voștri”

Andreea Banica a evidentiat ridicolul acestei acuzatii:

„Vaccinurile pe care le-am făcut sunt cunoscute de absolut toți părinții și medicii pediatri! Ba chiar se găsesc foarte greu din păcate!”

Cântăreața îi sfătuiește pe părinți să pună judecata medicilor înaintea remediilor medicale și să caute mereu păreri avizate, în încercarea de a se informa și încurajează vaccinarea:

„Mai nou, toți părinții caută pe internet remedii naturale, dar când în joc e viața unui copil nu avem dreptul să ne jucăm cu asta! Îmi e sincer milă de oamenii care au impresia că o compresă cu oțet sau mai știu eu ce poate suplini lipsa unor vaccinuri sau părerea unui medic. Nu lăsați persoane neavenite să influențeze viețile copilașilor voștri! Nu îi credeți! Întrebați-vă „dar de unde știu ei?!”. Copiii noștri sunt cel mai de preț lucru pe acest pământ! Trebuie să îi protejăm și să le asiguram un viitor sănătos! Vaccinați-vă copii pentru toate bolile!

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 11 aug.. 2017, Ultima actualizare: 11 aug.. 2017 12:46
Scris de , în Vedete
Comentarii
  1. Victoria , 12 august 2017 la 17:40

    Ce studii are aceasta Andreea Banica si cum isi permite sa catalogheze, cum doreste, in acest caz, f urat, orice persoana care nu are acelasi punct de vedere cu al _domniei sale_?

  2. Victoria , 12 august 2017 la 17:42

    Exista _submediocru_?