Data: 14 iul.. 2017, Ora publicării:12:43

Andra se mândrește cu asta: „Eu sunt dușmanul”

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Cu o carieră de succes, artista este împlinită și pe plan personal. Are o familie reușită și este extrem de mândră de cei doi copii ai săi. Ea a vorbit despre relația cu David și Eva și a spus care este dorința ei cea mare.

Cea mai mare dorință a Andrei are legătură cu copiii

“La primul copil eram în panică dacă făcea febră, eram o mamă panicată. La al doilea nu mai sunt stresată. E şi ea un copil foarte cuminte, nu a avut colici, mănâncă foarte bine, doarme foarte mine.

Are o personalitate puternică, ştie să ne spună ce ne place. Suntem nişte norocoşi, amândoi sunt nişte copii foarte buni.

Faptul că petrec timp cu ei, când ajung acasă, renunţ la ieşiri în oraş, la film, în club…Totul e tăiat. Stau cu ei şi, după ce adorm, vorbesc cu Cătălin, planificăm ce să mai facem. Cred că e timp pentru tot, dacă îţi doreşti.

Eva şi David se iubesc foarte mult şi sunt mândră de relaţia lor. Dacă David era un copil gelos era o problemă în casă, dar nu e. Se apără între ei, eu sunt duşmanul, dacă îi atrag atenţia lui David, Eva îl apără. Sunt mândră de iubirea lor . Şi eu am fraţi, şi îi iubesc, îi venerez. Aşa aş vrea să se iubească şi ei”, a povestit Andra, azi, într-o emisiune TV.

Articole pe aceeași temă:

Motivul pentru care Andra nu apare niciodată în costum de baie

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 14 iul.. 2017, Ultima actualizare: 14 iul.. 2017 12:43
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii