Data: 12 oct.. 2017, Ora publicării:10:48

Adelina Pestrițu: „În fiecare dimineață mă trezesc plângând”. Ce se ascunde în sufletul vedetei

Adelina Pestrițu se trezește în fiecare dimineață cu ochii spre cer, mulțumindu-i lui Dumnezeu că a putut să ajute oameni care nu mai aveau nicio speranță.

Adelina Pestrițu, lacrimi de fericire

Fosta co-prezentatoare a emisiunii WowBiz s-a implicat într-o serie de campanii umanitare, iar cea mai recentă dintre ele a bulversat-o efectiv.

Adelina a contribuit și ea cum a putut pentru a-l ajuta pe Răzvan, românul aflat în scaun cu rotile al cărui caz a fost mediatizat la TEO SHOW.

CITEȘTE ȘI: Adelina Pestriţu, moment JENANT în faţa camerelor

La două luni de la despărțirea de Maria, Marcel Toader a făcut dezvăluirea

Viorica de la Clejani, în lacrimi. Ce mărturisire a făcut despre băiatul ei, Fulgy

„În fiecare dimineață de când Răzvan s-a operat, îmi trimitea filmulețe. Eu în fiecare dimineață îmi începeam ziua plângand de fericire, când eu sunt conștientă că am putut contribui la fericirea acestui om”, a mărturisit Adelina la un post de televiziune.

Răzvan a început să își miște picioarele după 22 de ani în care nu a putut merge. Datorită campaniei la care au luat parte mai multe vedete, bărbatul a strâns banii suficienți pentru a urma un tratament special în Thailanda. Cu toate acestea, Răzvan mai are nevoie de 35.000 de euro pentru a-și continua tratamentul.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 oct.. 2017, Ultima actualizare: 12 oct.. 2017 12:54
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii