Data: 30 ian.. 2018, Ora publicării:12:20

Un cântăreț român vrea să își schimbe sexul! A început tratamentele și vrea să dea în judecată statul român!

Florin Chechișan este un cântăreț care a luat prin surprindere showbiz-ul românesc undeva prin anul 2012. Pe numele de scenă Keky, el nu a impresionat prin vocea sa, ci prin faptul că performa pe tocuri.

Românii l-au mai putut vedea și recent, la concursul de talente X Factor, unde a cântat un cover al unei melodii a Carla`s Dreams, dar fără mare succes.

Acum Keky vrea să devină femeie, iar în demersul său este susținut de „Asociația Accept” și de părinții săi. Terapia va dura nouă luni, iar pentru a-și schimba numele din buletin, cântărețul va trebui să dea statul român în judecată.

“Mi-am făcut un credit şi o să încep să-mi fac anumite îmbunătăţiri începând cu luna viitoare. Pomeţii mă vor costa 2.000 de euro, încă 1.000 de euro peeling-ul facial şi botoxul, dantura mai am de albit, de mineralizat, încă 2.000 de euro.

S-ar putea să nu mai am nevoie de silicoane, este posibil ca sânii să se dezvolte natural. Dar, dacă va fi necesar, îmi voi pune şi silicoane, care mă vor costa încă 5.000 de euro.

Ultima etapă va fi schimbarea de sex, pe care o voi face în Thailanda. Mă va costa 15.000 de euro. Şi încă 3.000 de euro schimbarea definitivă. Deci, în total, totul mă va duce la cam 30.000 de euro.


Toate aceste operaţii le voi face în timp. O să am şi alt nume în buletin, Daria va fi. Acesta va fi şi numele de scenă, pe care îl voi înregistra la OSIM, cât de curând”, le-a spus Florin celor de la cancan.ro.

Cântărețul lucrează în prezent la o multinațională și a spus că va introduce treptat haine de damă în vestimentația sa, pentru ca transformarea finală să nu fie un șoc pentru colegi.

Mai mult decât atât, el va trebui să dea statul român în judecată la un moment dat pentru a-și schimba numele, întrucât va fi o discrepanță foarte mare între imagine și numele din buletin.

Citește și: O cântăreaţă din România a primit propuneri perverse. I-au oferit 150 mii de euro ca să întreţină relaţii intime cu “propriul tată”

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 30 ian.. 2018, Ultima actualizare: 30 ian.. 2018 12:20
Scris de , în Ups!
Citeşte mai multe despre: , , ,
Comentarii