Data: 27 dec.. 2017, Ora publicării:03:46

S-au dezbrăcat şi au făcut amor în timp ce prietenul…difuza LIVE pe facebook! Păţania celor doi moldoveni a încins internetul!

Moldovenii sunt renumiţi pentru faptul că sunt extrem de dezinhibaţi atunci când pun gura pe alcool. Asta pare să demonstreze şi imaginile de faţă cu un cuplu care au ales să facă sex, în spatele unei sticle de tărie dar…în LIVE pe Facebook!

Imaginile au fost difuzate din Republica Moldova,, pe reţelele de socializare şi au strâns rapid zeci de persoane care le-au urmărit.

Nici comentariile nu s-au lăsat prea mult aşteptate, o parte din privitori criticându-i dur pentru scenele care ar fi trebuit să se petreacă în intimitate, în timp ce alţii, mult mai puţini de altfel, i-au încurajat pentru lipsa constrângerilor sociale.

Cei doi îndrăgostiţi s-au sărutat cu foc şi s-au dezbrăcat unul pe celălalt, şi s-au întins pe două scaune, în prezenţa unei alte persoane care îi filma şi difuza aceste imagini pe contul de Facebook al tânărului.

În prim plan se poate observa o sticlă de alcool, golită pe jumătate!

Raoul ar putea ajunge în câteva luni la închisoare! EXCLUSIV: Prima reacție a artistului

Raoul, binecunoscutul partener de scenă al Mirabelei Dauer, nu este preocupat în aceste zile doar de spectacolele de sfârşit de an, ci are şi un alt motiv de maximă îngrijorare.

Rareş Cornel Borlea, cum se numeşte în realitate cântăreţul, a avut marea surpriză să primească încă o citaţie acasă, de la o judecătorie, Viitorul nu sună bine deloc pentru Raoul care, fără nici un fel de exagerare, ar putea, în doar câteva luni, să ajungă la închisoare!

Raoul a fost prins de cel puţin două ori conducând cu permisul suspendat, iar poliţiştii rutieri i-au făcut dosar penal şi l-au trimis în faţa procurorilor.

Pe rând, dosarele au ajuns în instanţă, iar Judecătoria Constanţa l-a condamnat pe îndrăgitul cântăreţ la plata unei amenzi penale în valoare de 2.000 de lei. Parchetul local a contestat decizia, dorind o pedeapsă mai aspră.

Pe de altă parte, cel de-al doilea dosar cu acelaşi obiect întocmit pe numele cântăreţului a fost soluţionat de Judecătoria Aiud, care l-a condamnat la prestarea de muncă în folosul comunităţii, dar nu mai puţin de 200 de zile!

„Condamnă pe inculpatul BORLEA RAREŞ CORNEL la pedeapsa de 200 de zile amendă pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendată.

Stabileşte suma de 100 lei pentru o zi amendă. Obligă inculpatul la plata unei amenzi în cuantum de 20.000 de lei. Atrage atenţia inculpatului că, în cazul neexecutării cu rea-credinţă a pedepsei amenzii, în tot sau în parte, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare.

Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, se arată în decizia luată de instanţa din Aiud în cazul lui Rareş Borlea.

Parchetul a cerut închisoare pentru Raoul

Raoul ar fi crezut că a scăpat, cel puţin până la o soluţionare definitivă a dosarelor, dar… procurorii au fost de altă părere, cel mai probabil apreciind că artistul nu şi-a dat seama de gravitatea faptelor comise. Aşa că, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Raoul a mai primit acasă o citaţie de la Judecătoria Aiud…

Şi aici vine bomba, pentru că Parchetul local a cerut ”ÎNLOCUIREA PEDEPSEI AMENZII CU ÎNCHISOAREA”. Potrivit termene.ro, Raoul este aşteptat în faţa judecătorilor în luna ianuarie. Şi nu poate fi vorba de închisoare cu suspendare!

Situaţia este, aşadar, extrem de gravă în cazul lui Raoul, care trebuie să apară la anul în faţa magistraţilor pentru a-i convinge să menţină pedeapsa cu amendă şi muncă în folosul comunităţii!

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 27 dec.. 2017, Ultima actualizare: 27 dec.. 2017 03:46
Scris de , în Ups!
Citeşte mai multe despre:
Comentarii