Data: 19 ian.. 2018, Ora publicării:16:02

Dezvăluirile INTIME ale lui George Chirilă, bărbatul căsătorit cu două surori. Ce se întâmplă în dormitor: „Eu mă culc…

George Chirilă a șocat întreaga Românie după ce s-a aflat povestea lui.

Bărbatul s-a căsătorit cu o femeie, a făcut copii cu ea, apoi s-a îndrăgostit de sora acesteia. El și-a anunțat nevasta de acest lucru, iar cei trei au reușit să conviețuiască împreună.

Saveta Bogdan și echipa WOWbiz s-au deplasat la casa acestuia, pentru a sta de vorbă cu el.

”Am ieşit afară şi am cugetat. M-am înviorat în zăpadă. Apoi m-am gândit că nu pot să mă raportez la doamna Saveta ca o femeie în vârstă. Îmi venea să-i spun ”măi, fato”.”, a mărturisit George Chirilă, în timp ce Saveta l-a întrebat pe cine iubeşte mai mult

”Sunt zile în care faţă de una am mai multă atracţie, alte zile faţă de cealaltă.

Depinde de zile. Noi sexul îl numim diferit. Cum să spun? Contopire în iubire. Acest lucru la noi se întâmplă doar pentru a procrea, doar pentru copii.

Afară de aceste două femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionăm pentru a face un copil.”, a mai spus el.

De asemenea, atunci când a fost întrebat dacă doarme cu amândouă surorile, el a mărturisit că preferă să doarmă singur.

”Dorm singur. Eu mă culc afară, pe pământ. Azi noapte am mai mers şi în casă, dar de obicei mai dorm afară, pe pământ. Aseară am fost la Nicoleta. Am definit gelozia ca fiind defect, iar acum privesc aşa. Au înţeles în timp că nu e bine.”, a mai spus el.

Întrebat ce ar face dacă i-ar muri una dintre soţii, George Chirilă a făcut o mărturisire incredibilă.

”În clipa în care femeia e curată, nu are de ce să se îngrijoreze, nu apar complicaţii. Noi trei am hotărât acest lucru şi am decis ca copilul nostru să vină în câmpul nostru, în iubirea noastră.

Trei din copii s-au născut cu cordonul după gât, cum a ieşit, i-am dat cordonul şi a fost bine. Când am avut un caz grav, am chemat medici. Şase medici au fost aici, prieteni de-ai mei.”, a mai spus el.

Provocat să facă nunta religioasă, George Chirilă a fost pus să ia o decizie radicală:

”Vă mulţumesc pentru propunere, e o încântare, însă acest capitol e încheiat pentru noi. Vă propun să o raportăm la copii. Dacă ar trebui să iasă cineva, aş ieşi eu.”, a mai spus el.

Citește și: Daniela Gyorfi, declarație șocantă despre cum a fost hărțuită sexual: „A sărit pe mine, în casa mea”

Citește și: ŞOCANT! Cel mai iubit cuplu din muzica populară, atacat de patronul unui club din Resiţa! “A fost violent cu mine şi soţul meu. 3 colegi din trupa mea sunt răniţi!“

Te-ar putea interesa și: S-au dezbrăcat şi au făcut amor în timp ce prietenul…difuza LIVE pe facebook! Păţania celor doi moldoveni a încins internetul!

Moldovenii sunt renumiţi pentru faptul că sunt extrem de dezinhibaţi atunci când pun gura pe alcool. Asta pare să demonstreze şi imaginile de faţă cu un cuplu care au ales să facă sex, în spatele unei sticle de tărie dar…în LIVE pe Facebook!

Imaginile au fost difuzate din Republica Moldova,, pe reţelele de socializare şi au strâns rapid zeci de persoane care le-au urmărit.

Nici comentariile nu s-au lăsat prea mult aşteptate, o parte din privitori criticându-i dur pentru scenele care ar fi trebuit să se petreacă în intimitate, în timp ce alţii, mult mai puţini de altfel, i-au încurajat pentru lipsa constrângerilor sociale.

Cei doi îndrăgostiţi s-au sărutat cu foc şi s-au dezbrăcat unul pe celălalt, şi s-au întins pe două scaune, în prezenţa unei alte persoane care îi filma şi difuza aceste imagini pe contul de Facebook al tânărului.

În prim plan se poate observa o sticlă de alcool, golită pe jumătate!

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 19 ian.. 2018, Ultima actualizare: 19 ian.. 2018 16:02
Scris de , în Ups!
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii