Data: 03 Iul. 2017, Ora publicării:11:15

Un cunoscut artist s-a despărțit de soția bolnavă de cancer: „Viețile noastre se separă”

Vestea că soția sa suferă de cancer a întristat pe toată lumea. A demarat o campanie de strânere de fonduri, pentru a-și ajuta soția, însă acum anunță că se despart. Vorbim de Gabriel Lăutaru, fostul membru al trupei Bombastic.

Soția sa are cancer la 29 de ani și a fost operată de două ori. După doi ani de implicare și încercare să-și ajute soția, el și Claudia au decis de comun acord să divrțeze.

Anunțul său făcut pe rețelele de socializare a șocat pe toată lumea. Întrebat dacă este o glumă, el a spus că nu, ba chiar a anunțat că nu se va mai ocupa de campania de strângere de fonduri.

Iată mesajul postat de artist în care anunță că divorțează de soția sa

„Va rog pe toți cei care rămâneți alaturi de Claudia si aveti pe inima sa o mai sustineți donand ,folositi exclusiv contul pe numele ei deschis la banca ING . Eu nu mai mai ocup de cazul ei fapt pentru care va rog sa nu mai faceti donații pe numele meu ci doar in contul ei deschis in lei la banca mentionata mai sus .Va multumesc pentru intelegere si pentru ca ati fost si sunteti alaturi de ea ! Dumnezeu sa fie cu voi toți!”, a scris Gabriel pe pagina de Facebook dedicată campaniei de strângere de fonduri.

Fanii au reacționat imediat și au întrebat dacă nu cumva este o glumă. Însă, el a venit cu precizări. A spus că nu a fugit de responsabilități, ci doar că „atât a fost să ne fie împreună.”

Articole pe aceeași temă:

Monica Pop a învins cancerul! Medicul a povestit cum a reușit

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 03 Iul. 2017, Ultima actualizare: 03 Iul. 2017 11:15
Scris de , în Știri
Citeşte mai multe despre: , , ,
Comentarii
 1. radu , 3 iulie 2017 la 12:10

  Asta da BARBAT,ARTIST SI OM PUBLIC ??!!!!!!!! RUSINE,sa-ti lasi la greu tovaras-ul de viata,cu care te-ai bucurat ,atita timp cit era sanatos Dumnezeu sa te vada Om-u-le !!!

 2. Mariana Comanita , 3 iulie 2017 la 13:27

  Lipsă de caracter!Cum e cu jurământul “la bine si la greu”?!Ai grije,în viață totul se plătește! !!

 3. aura vasile , 3 iulie 2017 la 15:33

  Bouleeeeeeeeeeeeeeeee lasi un om chiar la necazzzzzzzzzzz……Esti animallllllllllllll nu om…..silaaaaaaaaaaaaaaa pt tineeeeeeeeeeeeee

 4. Lucica dragnea , 3 iulie 2017 la 18:04

  Nu judec pe nimeni ,insa te rog sa te gandesti prin ce trece sotia ta si incearca sa ,i fii alaturi ,nimeni nu poate stii dinainte ce ii va rezerva viitorul ,daca ti,se intampla tie nu cred ca ea te parasea ,mai gandeste,te

 5. John from London , 3 iulie 2017 la 19:36

  What is going around is coming around . Think about it.

 6. John from London , 3 iulie 2017 la 21:15

  Va pati si el la fel .

 7. Om , 8 iulie 2017 la 16:30

  Cum să părăsești femeia bolnavă, mare păcat, ce fel de soț ești, ești un “hain”, om ?! mai precis “bestie cu chip de om ! ” ce face el soției, asta are să pățească și el de la cine nu se așteaptă !

 8. Ionut , 11 iulie 2017 la 10:53

  Nenorocit de animal ce esti