Data: 12 oct.. 2017, Ora publicării:16:50

UPDATE: Olga Tudorache, LA TERAPIE INTENSIVĂ. COMUNICAT DE LA SPITAL

O veste neplăcută a ajuns în urmă cu puțin timp în toate redacțiile. La nici o zi după ce a fost externată, actrița Olga Tudorache se simte iar rău.

De data aceasta situația este foarte gravă. Regina teatrului românesc a fost transportată de urgență. În aceste clipe se află la Terapie Intensivă la Spitalul Elias din București.

UPDATE, 17:21 Familia este rezervată și nu dorește să comenteze sub niciun fel starea actriței.

UPDATE, 16:57 – Comunicat de la reprezentanții Spitalului Universitar: „Doamna Olga Tudorache a fost internată în Spitalul Universitar de Urgență Elias în data de 09 octombrie 2017, pentru evaluarea stării de sănătate, deteriorată progresiv în ultima perioadă. Evaluarea inițială s-a făcut cu supravegherea permanentă a parametrilor vitali.

În cursul dimineții zilei de 12 octombire, starea generală s-a agravat în concordanță cu evoluția imprevizibilă a bolii. Din aceste motive, doamna Olga Tudorache a fost internată începând din această dimineață în secția de terapie intensivă a Spitalului Universitar de Urgență Elias, pentru supraveghere continuă și continuarea tratamentului adecvat” (sursa comunicatului: libertatea.ro.)

Externată ieri, la Terapie Intensivă azi

Olga Tudorache a ajuns la spital luni dimineața, după ce i s-a făcut rău. Ambulanțierii care au ajuns acasă la actriță au considerat necesar să o ducă la spital pentru investigații amănunțite. Miercuri, marea actriță a teatrului românesc a fost externată, însă starea de sănătate s-a înrăutățit în ultimele ore.

CITEȘTE ȘI: ȘOC! A fost dat afară!

Brigitte Năstase și-a schimbat fotografia de la profilul de Facebook. E clară treaba!

Ce a pățit Bianca Drăgușanu înainte de emisiunea de azi: „Am avut o dramă. L-am întrebat pe Victor…”

Olga Tudorache s-a născut pe 11 octombrie 1929 la Oituz, Bacău. A jucat în numeroase piese de teatru la Teatrul Tineretului din Capitală, apoi la Nottara. A jucat și la Teatrul Mic, până în anul 1978. Mai mult, actrița a fost conferențiar universitar la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale, la catedra de actorie. S-a retras din învățământ în anul 2000.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 oct.. 2017, Ultima actualizare: 12 oct.. 2017 17:22
Scris de , în Știri
Citeşte mai multe despre:
Comentarii