Data: 18 mai. 2017, Ora publicării:13:09

Tânără actriță, diagnosticată cu o boală gravă

O tănără actriță are nevoie de ajutor. Ea a fost diagnosticată cu o boală gravă și rară. Mihaela, cunoscută drept „Mela” suferă de „limfom mediastinal (timic) cu celule B mari”, potrivit ardealnews.ro.

Mela, diagnosticată cu o boală gravă

„Este o tânără actriță, în vârstă de 35 de ani, extrem de veselă, și pozitivă, dar care, din păcate, a fost diagnosticată, cu o boală gravă și rară, respectiv, „limfom mediastinal (timic) cu celule B mari” pentru care acum o jumătate de an a început la lnstitutul Oncologic din Cluj Napoca, un tratament oncologic prin administrarea chimioterapiei tip CEOP.

Deși inițial s-a constatat ca formațiunea tumorală era în remisie în urma tratamentului, acum o lună s-a constatat că masa turnorală mediastinală este în creștere, depășind în dimensiune pe cea inițială motiv pentru care Mela a fost dusa la Clinica AKH din Viena, unde i s-a recomandat transplant de celule stem; chimioterapie de linia a 2 a în combinație cu imunoterapie.

Având în vedere că, procedeele recomandate ajung la un cost estimat de peste 100.000 euro la care se vor adăuga costurile privind spitalizarea, iar colegul nostru nu dispune, în acest moment, de mijloacele necesare acoperirii, în totalitate, a acestor cheltuieli, vă adresăm rugămintea de a-i ajuta pentru strângerea sumei necesare acestor tratamente.

Pentru Mela contează orice ajutor al nostru, care-i poate reda șansa de a se bucura, în continuare, de viață, și de a-i bucura pe ce-i din jur, cu veselia și bunătatea ei.”, relatează ardealnews.ro.

Orice ajutor financiar este binevenit și poate fi direcționat în contul:

OLTEAN MIHAELA FLORINA,
Raiffeisen Bank, Agentia Bartok Bela Tîrgu Mureș,
Cont lei RO08 RZBR 0000 0600 1934 9712
Cont euro RO78 RZBR 0000 0600 1934 9713

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 18 mai. 2017, Ultima actualizare: 18 mai. 2017 13:09
Scris de , în Știri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii