Data: 20 sept.. 2017, Ora publicării:12:58

Simona Gherghe, lovitură DURĂ! Decizia de COŞMAR pe care a primit-o

Prezentatoarea are probleme cu un medic bârlădean care a acţionat-o în instanţă pentru lezarea imaginii.

În urmă cu trei ani, Simona Gherghe a avut-o invitată, în platoul emisiunii „Acces Direct”, pe Cătălina Găncianu, o femeie care l-a acuzat  pe medicul bârlădean Gabriel Simiciuc că i-ar fi greşit tratamentul fiului ei, Codrin, copilul îmbolnăvindu-se grav, potrivit cancan.ro

Medicul cere despăgubiri de 1 milion de euro

Deranjat de declaraţiile făcute în emisiunea moderată de Simona Gherghe, dovedite a fi false. Medicul a fost supărat şi din cauza reacţiilor prezentatoarei, pe care a dat-o în judecată pentru lezarea imaginii.

După doi ani Tribunalul Vaslui i-a dat câştig de cauză lui Gabriel Simiciuc, care urmează să primească despăgubiri de 2.000 de euro de la Simona Gherghe şi alte 2.000 de euro de la Cătălina Găncianu.

Cu toate acestea, medicul a cerut despăgubiri morale în valoare de 1 milion de euro, însă judecătorii au decis că suma este mult prea exagerată.

Citeşte şi Tavi Clonda, mesaj EMOŢIONANT! Gabriela Cristea este în al nouălea cer

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 20 sept.. 2017, Ultima actualizare: 20 sept.. 2017 14:12
Scris de , în Știri
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii
  1. Adrian Bănică , 22 septembrie 2017 la 3:15

    În ceea ce o privește pe superba noastră Simona Gherghe ,trebuie să recunoaștem că ea face o emisiune foarte grea ,și în direct ,e de o frumusețe extraordinară ,și deșteaptă pe deasupra și i se întâmplă câte o dată ,forțată de împrejurări ,să întindă coarda mai sus decât e cazul .Pentru asta însă nu trebuie să o punem la zid și să-i cerem capul acuma .Eu cred că o simplă scuză față de dl doctor pe care l-a lezat ,era suficientă și nu cred eu că Simona nu ar fi fost în stare să-l convingă pe dl doctor ,fie și numai cu un zâmbet .

  2. Geta NEDELOIU Focsani Romania , 29 septembrie 2017 la 18:19

    Imi pare rau!