Data: 18 Iun. 2017, Ora publicării:11:08

S-a căsătorit! Prezentatoarea tv este în culmea fericirii: „Am făcut-o și pe asta!”

Alina Pușcaș, una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv, s-a căsătorit! Ea și tatăl copiilor săi au făcut pasul cel mare și sunt în culmea fericirii.

Alina Pușcaș s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei

„Am făcut-o și pe asta!”, a scris prezentatoarea tv în dreptul mai multor imagini publicate pe contul său de socializare. Fotografiile au adunat sute de aprecieri și comentarii presărate cu urări pentru proaspeții însurăței.

În urmă cu câteva luni, vedeta spunea că nu se grăbește cu căsătoria.

Vedeta a vorbit și despre nuntă și a spus că nici nu se gândește la acest aspect. Alina a trecut printr-un divorț și nu vede o prioritate nunta. De altfel, aceasta a dezvăluit că ea și iubitul său se comportă ca un cuplu căsătorit și se gândesc și la al treilea copil.

Citește și: Alina Pușcaș a vorbit despre NUNTA cu Mihai Stoenescu! Când va avea loc

„După cum știți, mie chestia cu actele nu mi-a prins foarte bine. Așa că nu țin neapărat, poate o să facem o petrecere, poate probabil vor veni și actele. Cred că dacă am face-o acum, ar fi înregistrată ca o chestie, vai obligat forțat că am făcut doi copii.

Nu, eu prefer să îi facem, să fie făcuți, să vină și al treilea copil, și după care, în momentul în care ne vom liniști, cred că ar fi mult mai frumos și mult mai romantic să se întâmple așa pur și simplu. Ne-am dori ceva foarte restrâns, eventual în afara țării, undeva să fie romantic.

Evident și eu și el ne dorim să fie undeva pe o plajă. Să vedem, nu ne-am gândit efectiv unde. Dar ar fi drăguț să fim mai puțin, adică să nu trebuiască darul, să nu fie meniul, să nu vorbim cu muzicanții. Să fie totul mai spontan”, a spus ea pentru revista avantaje.ro.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 18 Iun. 2017, Ultima actualizare: 18 Iun. 2017 11:08
Scris de , în Știri
Comentarii
  1. Marius Giocas , 18 iunie 2017 la 17:38

    Fain….:( si unde e morala spirituală. Iei un mar,îl guști si daca iti convine îl mănânci daca nu ,îl arunci. Ce model poți fii tu pentru tineri noștri ,daca ai principii greșite. Facem copii si apoi ne căsătorim?De asta avem atâtea fete(peste noapte mămici ) singure…!!! Asta este sa nu te uiți la cum trăiești si sa te doara in cot de cei din jur. Avem avorturi la greu :(…. si fătalai cu grămada. Succes in căsnicie,dar stai jos in banca ta….nu este o faptă de mândrie.