Data: 17 iun.. 2017, Ora publicării:16:56

O îndrăgită prezentatoare tv părăsește postul de televiziune după mulți ani

Este una dintre cele mai îndrăgite figuri de pe micile ecrane, însă a decis să renunțe la televiziune după mulți ani. Corina Dragoteste a fcăt astăzi marele anunț că a decis să încheie colaborarea cu postul de televiziune România tv. Ea a anunțat decizia sa pe contul de socializare.

Pleacă din televiziune după ani de muncă

Corina Dragotescu a făcut anunțul în această dimineață.

„Am terminat colaborarea cu România TV. Le mulțumesc tuturor colegilor care au facut posibil acest proiect, de la Noaptea Realității pana acum, la Noaptea Minții #mia. A fost cel mai frumos proiect la care am participat. Îi mulțumesc lui Sebi că l-a susținut. Le mulțumesc tuturor colegilor din regie și productorilor și reporterilor cu care am lucrat de-a lungul timpului și care au realizat toată munca din spatele a ceea ce se vede pe sticlă (…) Una peste alta a fost cea mai interesantă perioadă din viața mea profesională. Mă simt mai bogată sufletește și îmi pare rău că ne despărțim. Vă pup pe toți cei care țineți la mine și mi-ați arătat mereu lucrul acesta.”, a scris jurnalista pe contul său de socializare.

Citește și: O cunoscută prezentatoare tv a născut o fetiță perfect sănătoasă

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 17 iun.. 2017, Ultima actualizare: 17 iun.. 2017 16:56
Scris de , în Știri
Comentarii
  1. olescu marin , 19 iunie 2017 la 9:13

    bine ca a dat domnu sa plece, slava domnului ca s a vazut si ea inca o data ca era dusmanca oglinzi si la propiu si la figurat, pa drum bun, poate te duci pe la sebi sa i multumesti, dar sa nu ramai acolo…..