Data: 24 feb.. 2018, Ora publicării:19:36

O cunoscută actriţă de la Hollywood a murit la doar 53 de ani

Este doliu în lumea cinematografiei de la Hollywood. Actriţa Emma Chambers, cunoscută pentru rolurile interpretate în filmele ”Nothing Hill”, alături de Hugh Grant şi Julia Roberts.

Actriţa era cunoscută şi pentru apariţia în The Vicar of Dibley, unde a interpretat rolul lui Alice Tinker, s-a stins din viaţă la vârsta de 53 de ani.

Emma a murit din cauze naturale şi nu exista alte suspiciuni

Conform The Mirror, celebra actriţă a murit din cauze naturale, potrivit unei declaraţii făcute de agentul ei.

”Emma a creat numeroase roluri şi s-a dedicat muncii ei. Ea a adus bucurie şi a făcut să râdă multe persoane.”, se arată în declaraţia oficială.

Citeşte şi Mama Denisei Răducu, decizie radicală la doar câteva luni de la moartea artistei

Denisa a trecut în nefiinţă la vârsta de 27 de ani, iar toţi cei apropiaţi, dar şi fanii îi simt lipsa. Cea mai îndurerată este mama Denisei, Geta Dovleac, care a luat o decizie importantă la câteva luni de la moartea cântăreţei.

Mama artistei nu va mai putea să ajungă la cimitir o perioadă de timp deoarece va pleca în Spania. Geta Dovleac nu s-a mutat definitiv în Spania, ci va sta acolo până în martie pentru a o ajuta pe fiica sa cea mare, Adelina, la creşterea micuţelor ei.

Mama Denisei Răducu încearcă să treacă peste tragedia care s-a petrecut în viaţa sa, mai ales că a avut momente grele în care a ameninţat chiar că se sinucide.

Geta Dovleac nu s-a mutat definitiv în Spania

„Fanii îi aduc flori, vin mereu aici, ca la pelerinaj. Întotdeauna am lumânări şi tămâie pentru Denisa. Îi mai aduc şi lumânări electrice, să fiu eu sigură că are lumină. Eu mă culc cu Denisa în gând şi mă trezesc cu Denisa în gând. Chiar dacă mai am o fată şi trei nepoate frumoase foc, eu tot cu ea în gând sunt.

O visez mereu veselă, îmi zice mereu că este bine, să stau liniştită. Încearcă să-mi transmită ceva să nu mă plâng. Îmi cere haine, rochii. Rochia ei preferată era una albă. Mai avea o rochie preferată, una neagră cu argintiu pe la poale. Astea două îi plăceau ei.

Am plecat într-o noapte pe la 12:00, am fost la cimitir. Eu m-am întors şi m-am culcat în maşină. Marian m-a căutat toată noaptea, m-a căutat cu vecinii.

M-a căutat pe calea ferată pentru că eu cu o zi înainte am zis că mă duc să mă arunc. M-a găsit spre dimineaţă în maşină”, spunea în urmă cu ceva timp Geta Dovleac, după moartea fiicei sale, Denisa Răducu., potrivit spynews.ro

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 24 feb.. 2018, Ultima actualizare: 24 feb.. 2018 19:36
Scris de , în Știri
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii