Data: 17 oct.. 2017, Ora publicării:12:43

Matteo cucerește Asia cu hit-ul „Panama”

Matteo a provocat o intreaga nebunie la mii de kilometri departare, in China, cu hitul “Panama”, reusind sa devina una dintre cele mai cautate si mai vizualizate piese.

Matteo, cu „Panama” în Asia

Single-ul sau a reusit sa ajunga in Top 100 al cautarilor in China, ocupand chiar si locul 1 pe Shazam.

Fenomenul ce a provocat aceasta frenezie este intitulat “panama dance” si a luat amploare pe YouTube, unde pot fi gasite sute de coregrafii pe melodia artistului, realizate de catre profesionisti sau amatori, de asemenea. Asadar, un nou curent a luat nastere pe retelele de socializare, fapt ce a provocat cresterea vizualizarilor melodiei intr-un numar semnificativ.

Matteo a cucerit, de-a lungul timpului, topurile muzicale si publicul cu numeroase hituri, precum “Andale”, “Gandesc cu voce tare”, “Amandoi”, “Mi-e bine” (alaturi de Lidia Buble) sau “Buna, Marie!” (feat. Uddi), cel mai recent hit, care a adunat in 3 luni peste 21 de milioane de vizualizari pe YouTube si a devenit salutul verii.

CITEȘTE ȘI: Mesajul emoționant postat de Celia, după “uraganul” din Timișoara

Dupa hitul “Buna, Marie”, Matteo a surprins din nou, cu o piesa super-catchy “Dar-ar naiba / Racatan” si o colaborare inedita, alaturi de Keed (Satra B.E.N.Z.) si Gabi Bagu.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 17 oct.. 2017, Ultima actualizare: 17 oct.. 2017 12:44
Scris de , în Știri
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii