Data: 11 feb.. 2018, Ora publicării:22:59

La 3 ani de la despărțirea de Mihaela Rădulescu, Dani Oțil a spus TOTUL: “Eu și Mihaela ne…

Dani Oțil a avut o relație furtunoasă cu Mihaela Rădulescu, dar cei doi s-au despărțit. La ani de zile de la ruperea relației, prezentatorul TV a dat detalii picante despre relația cu actuala iubită a lui Felix Baumgartner.

“Tata a fost bibliotecară, mama de profesie economist, nu am fost ţinut în super puf. Am muncit foarte mult la ţară, la 16 ani deja aveam forţă. La momentul respectiv, bunica mi-a propus un salariu de zilier. Mie îmi place sexul dimineaţa. Erecţia de dimineaţă nu se compară cu nimic. Am avut un atac de panică, credeam că mor, am chemat din salvarea. Am avut depresie, am suferit din dragoste.

Dani Oţil, mesaj EMOŢIONANT: “E în favoarea ficatului lui”

Bineînţeles că există viaţă după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulţumesc pentru viaţa mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viaţă. Am avut două relaţii, a câte şapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun <> rarisim. Eu şi Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă”, a spus Dani Oţil la un post de televiziune.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au avut o relație care a durat vreme de șase ani. În anul 2014, cei doi s-au despărțit.

Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmplă cu vreme multă în urmă“, se arăta în mesajul postat pe Facebook de Dani Oțil la acea vreme.

De asemenea, Dani Oţil i-a mulțumit Mihaelei Rădulescu, pe care a numit-o „doamna mea“, pentru „cei mai frumoşi ani“ petrecuţi împreună şi pentru că „l-a făcut alt om“, declarându-se fericit pentru noua relaţie pe care aceasta o are cu Felix

„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfarşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!»“, a mai scris Oţil pe Facebook.

Mesajul său a fost distribuit și de Mihaela Rădulescu.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 11 feb.. 2018, Ultima actualizare: 11 feb.. 2018 22:59
Scris de , în Știri
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii
  1. Nagy , 12 februarie 2018 la 10:50

    Sterge trecutul tau cu Mihaela,el va exista in coltul mintii tale,cea care va venii trebuie sa simta ca a depasit fenomenul „Mihaela”iar tu poti sa crezi ca poti sa iubesti mai puternic si sa iti fie fericirea mult mai frumoasa ca si alaturi de Mihaela,important este unde cauti,ce anume cauti si alegerea trebuie sa fie,80%cu inima,si asta iti spune un om care a experimentat ceva asemanator.Succes.

  2. Ion Albu , 12 februarie 2018 la 12:28

    Cred ca relatia dintre cei doi a fost un fel de „Traviata” fara ca eroina sa moara la sfarsitul piesei. A fost ceva mai modern, cum se zice astazi, datorita mentalitatilor schimbate fata de secolul 19, mentalitati care permit eroinei sa sara dintr-un pat intr-altul fara blamul aferent, mai pe scurt a fost o „iubire” tipica secolului 21 in care anormalul devine normal si totul se duce pe apa sambetei pana la urma.

  3. Coril , 12 februarie 2018 la 19:03

    Frumos!