Data: 20 Mar. 2017, Ora publicării:08:45

Ileana Ciuculete isi facuse analize si la o clinica din strainatate – Ce ii spusesera medicii de acolo si de ce ea a tinut totul secret

La câteva zile de la dispariția prematură a Ilenei Ciuculete au apărut noi dezvăluiri legate de moartea să. Surprinzător, din ultimele informații, se pare că artista ar fi fost și în străinătate pentru a găsi un remediu.

Marți seara, în momentul în care s-a aflat că Ileana Ciuculete a murit, toată lumea artistică a înlemnit!

Nimeni nu știa că regretata cântăreață este bolnavă, întrucât ea nu a vrut să se plângă și a evitat ieșirile în public, în plus, s-a marșat foarte mult pe ideea că simptomele au apărut dintr-o data și oricât efort ar fi depus doctorii, nu au mai putut să o salveze. În doar trei săptămâni, de la un virus de Hepatită C s-a ajuns la o ciroză galopanta, care i-ar fi adus sfârșitul.

“Ileana știa din vară că este bolnavă, dar nu a vrut să încarce pe nimeni cu probleme ei, nici familia, nici apropiații și cu atât mai puțin, nu s-a plâns colegilor de breaslă că ar trece printr-o situație dificilă. Cu toate aceste nu a abandonat luptă! Optimistă și plină de viață, ea a apelat la medici renumiți în domeniu pentru a o trata corespunzător. Pentru a fi convinsă în ce stadiu se află ficatul ei, a fost în mare secret la o clinică privată din strainate, unde și-a făcut o biopsie! Rezultatul a fost, însă, dureros! Șansele să supraviețuiască mai mult de câteva luni erau minime, ceea ce, de altfel, s-a și întâmplat, în ciudă tratamentelor de la spitalele din București la care a fost internată. Din păcate, acum, vorbim de ea numai la trecut! Dumnezeu să o ierte”, au dezvăluit persoane din peisajul artistic pentru WOWbiz.ro!

CITEȘTE AICI

Mesajul „fetei de suflet” a ILENEI CIUCULETE este tulburător! Ce a postat tânăra la nici 24 de ore de la înmormântarea regretatei cântăreţe

Ultima dorinta a Ilenei Ciuculete pe patul de moarte. „I-a spus lui Cornel sa aiba grija de copii, atat”

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 20 Mar. 2017, Ultima actualizare: 20 Mar. 2017 08:45
Scris de , în Știri
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii
  1. Stefan mariana , 24 aprilie 2017 la 18:29

    As vrea sa stiu la ce clinica a fost Ileana!Am nevoie de investigatii!