Data: 25 feb.. 2018, Ora publicării:22:28

Feli Donose ar putea câștiga Eurovision 2018. Finala României este doar de fațadă?

Finala concursului Eurovision 2018 a început, iar ca în fiecare an VIP24 vă oferă în EXCLUSIVITATE câștigătorul EUROVISION România. Anul trecut VIP24 a anunțat în exclusivitate în timpul televotingului cine este câștigătorul Eurovision 2017, anul acesta marea câștigătoare a trofelului Eurovision România 2018 este Feli Donose, conform acelorlași surse care ne-au confirmat și în 2017 cine va reprezenta România la marea finală.

Feli Donose cântă piesa „Bună de iubit”, adaptată pentru Lisabona în limba engleză. Vezi mai jos care sunt argumentele care susțin sursele noastre:

Feli – Bună

Câștigătorul Eurovision 2018 este Feli Donose, conform unor surse EXLUSIVE

  • Feli Donose este prezentă și pe piața internațională
  • Piesa „Bună de iubit” se încadrează în cerințele actuale ale pieței
  • Sursa noastră este angajat al televiziunii române aflat într-un punct cheie, repsectiv în comitetul de organizare Eurovision 2018.
  • Sursa noastră ne-a spus cu exactitate și anul trecut câștigătorul cu mult timp înainte ca televotingul să se termine
  • Este deja bine cunoscut că reprezentații României nu sunt alegi neapărat de public, chiar dacă anul acesta doar „publicul este cel care va decide”, fară ca juriul să aibă un cuvânt de spus, TVR nu reprezintă rezultatele voturilor trimise la 1262 prim SMS sau apel telefonic
  • Prezentatoarea din camera verde a întrebat-o pe Feli, imediat după ce aceasta a terminat de cântat pe scena Eurovision 2018, în ce limba va cânta la Lisabona.

     

Pe huff.ro și Revista Teo puteți afla în timp real ce se întamplă pe scena Eurovision România 2018.

Sursa: VIP24
Data publicării: 25 feb.. 2018, Ultima actualizare: 25 feb.. 2018 22:33
Scris de , în Știri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii