Data: 10 dec.. 2017, Ora publicării:13:56

Ce se întâmplă acum cu hainele de scenă ale Stelei Popescu! S-a luat o decizie neașteptată în privința tuturor ținutelor importante

La doua saptamani de la moartea Stelei Popescu, conducerea Teatrului Constantin Tanase a luat o decizie importanta in privinta tinutelor de scena ale indragitei artiste!

Hainele pe care Stela Popescu le-a purtat in spectacole vor fi pastrate si prezentate, in viitorul apropiat, publicului larg intr-un mic muzeu al teatrului la care ea a activat toata viata.

Pe scena, Stela Popescu era o adevarata diva! La fiecare aparitie, marea doamna a divertismentului mioritic atragea atentia prin prestanta de care dadea dovada siprin felul in care se imbraca!

“De fiecare data, era o prezenta aparte! Parca totul era facut numai pentru ea, de la textele pe care le interpreta pana la hainele pe care le purta, toate cu stil!

Poate tocmai de aceea, sefii Teatrului Constantin Tanase s-au gandit ca tot ce tinea de Stela Popescu, in special costumatiile sale cele mai importante, sa fie pastrate in garderoba institutiei si nimeni sa nu le mai poarte vreodata”, povestesc actorii care au jucat alaturi de actrita in diverse spectacole, potrivit wowbiz.ro.

Aceleasi surse sustin ca vestimentatiile actritei, purtate in diverse roluri din cariera ei, ar urma sa fie expuse in teatru, in scurt timp, pentru ca nimeni sa nu o uite vreodata!

“Stela Popescu a fost unica si, totodata, un adevarat simbol pentru teatrul de revista! De aceea, s-a luat in calcul ca pozele si tinutele sale reprezentative sa fie aranjate intr-un loc special, in care publicul sa aiba acces si sa le admire!

Daca acest proiect va fi dus pana la capat va fi ceva extraordinar, un adevarat omagiu adus unui om de o valoare.”, au conchis persoane apropiate doamnei scenei romanesti!

Te poate interesa și: Alexandru Arşinel, dezvăluire teribilă despre ultimele clipe ale Stelei Popescu

Marele actor Alexandru Arşinel, partenerul de o viaţă pe scenă al regretatei Stela Popescu, a vorbit în exclusivitate la Realitatea TV, vineri dimineaţă, despre momentul în care a primit vestea dispariţiei “doamnei teatrului românesc” şi despre momentul în care actriţa şi-a pierdut şirul gândurilor inexplicabil la o gală recentă.

“Cred că era în urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a încurcat-o”.

“Cine se aşteaptă la aşa ceva? Cine se gândeşte la aşa ceva? Toată lumea la unison a declarat că nu avea probleme medicale.

S-a comentat ore întregi, toată lumea a afirmat că nu a avut probleme de sănătate, sau dacă a avut era o mare mincinoasă. Nu spunea nimic despre sănătatea ei”, a spus Alexandru Arşinel la sosirea la teatrul de revistă Constantin Tănase.

Care a fost ultima discuție dintre Alexandru Arșinel cu Stela Popescu

Alexandru Arşinel nu îşi explică ce s-a întâmplat la gala recentă la care Stela Popescu părea să-şi fi pierdut luciditatea pentru un moment:

“Nu ştiu ce s-a întâmplat la gală, am rămas surprins să văd cum s-a rătăcit în discursul ei. Avea o inteligenţă extraordinară…cred că era în urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a incurcat-o”.

CITEȘTE ȘI: Ultima dorinţă a Cristinei Stamate. Ce l-a rugat pe Alexandru Arşinel

Arşinel îşi aminteşte ultima întâlnire cu Stela Popescu şi spune că nimic nu părea schimbat la ea:

“Marţi am vorbit cu ea, aveam o propunere de spectacol la Chişinău şi discutam despre repertoriu. Nimic nu mi s-a părut schimbat, dacă mi se părea, îi dădeam telefon lui Doina.

Cei care au fost la întâlnire nu s-au gândit să cheme o salvare, un doctor. Nimeni nu s-a gândit. Este rezultatul unui accident, unei întâmplări nefericite…”, a spus Alexandru Arşinel.

Marele actor a povestit cum a fost găsit trupul neînsufleţit al Stelei Popescu: fiica ei adoptivă a sunat toată ziua, un amic de asemenea şi nu răspundea deloc şi au zis Hai să vedem ce se întâmplă. Atunci au venit şi au găsit-o acolo…

“Pe mine m-a sunat Adrian Ursu şi mi-a spus “Aţi aflat de Stela?”, “Ce e cu ea? E rău?” am zis. “A murit”. Am crezut că glumeşte, dar m-am gândit că nu se fac glume cu asta. M-a durut cumplit şi mă doare”, a spus Arşinel în lacrimi.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 10 dec.. 2017, Ultima actualizare: 10 dec.. 2017 13:56
Scris de , în Știri
Comentarii