Data: 22 feb.. 2018, Ora publicării:14:27

Ce s-a întâmplat pe pagina de facebook a Anastasiei Cecati. Lacrimi şi durere pentru vedeta PRO TV

Este durere fără margini în familia Anastasiei Cecati după moartea terifiantă de care a avut parte. Trupul neînsufleţit al actriţei a fost condus ieri pe ultimul drum.

Imediat după înmormântare familia frumoasei moldovence a luat o decizie în ceea priveşte contul personal de Facebook al vedetei PRO TV.

Familia a decis ca pagina de Facebook a vedetei PRO TV să fie transformată într-una In memoriam.

Anastasia Cecati şi soţul ei au fost conduşi pe ultimul drum miercuri

Toţi cei care intră pe pagina de socializare a fetei primesc un mesaj dureror. Familia a decis totuşi să păstreze pagina de Facebook a vedetei pentru toţi cei care vor să-i admire pozele sau să-i lase un mesaj.

Anastasia Cecati a fost ucisă duminică de soţul ei, cel alături de care avea o fetiţă de numai trei săptămâni. Alexei Mitachi, în vârstă de 34 de ani, s-a sinucis imediat după ce a comis crima.

Citeşte şi Scene de amor la Ferma Vedetelor. Cum au fost surprinşi doi concurenţi

Ferma Vedetelor este cel mai îndrăgit show de televiziune în care concurenţii sunt supuşi multor probe. Concursul pare a fi o provocare pentru unii dintre concurenţi.

Seara trecută Diana Dumitrescu a cerut un test de sarcină, lucru care mulţi îi determine să se gândească dacă vedeta este sau nu însărcintă.

Pentru alţi concurenţi ispita a fost şi mai mare. Astfel, chiar în timpul concursului aceştia nu s-au putut abţine.

Este vorba depre Maria Constantin și Marcel Toader

Cei doi au fost surprinși făcând sex de camerele de supraveghere amplasate în dormitorul lor. La ediţia de anul acesta Andrei și Grațiela Duban sunt sigurul cuplu soț și soție.

Deşi cei doi şi-au dorit să aibă parte de acţiune, Andrei Duban a declarat că nu a putut să mişte în front din cauza condiţiilor stricte de la concurs.

„Un băieţel sau o fetiţă, dar vedem când va veni. Nu, nu sunt însîrcinată. Din păcate, nu s-a întâmplat nimic la . Nici nu aveam condiţii, erau şi camerele de luat vederi.

N-aveai cum. Sexul nu e un sport pentru noi. A face dragoste e o artă şi n-aveai cum acolo. Nu aveai cum să-ţi pui intimitatea pe tavă.

Era mult prea intim ca să arăţi la televizor. Sau măcar să dai de înteles”, a mărturisit Andrei Duban pentru click.ro.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 22 feb.. 2018, Ultima actualizare: 22 feb.. 2018 14:27
Scris de , în Știri
Comentarii