Data: 13 dec.. 2017, Ora publicării:17:30

Vestea a căzut ca un trăsnet! O mare cântăreață, suspectă de CANCER!

Cântăreața Shakira are probleme medicale mai mari decât se credea. Ea a mers la Boston, în State, săptămâna trecută, căutând cel mai bun chirurg.

Ea spera astfel că va scăpa de hemoragia la corzile vocale care a făcut-o să își amâne concertele.

Ziarele de limbă spanionlă vin însă cu noi dezvăluiri și spun că ea ar fi suspectă de cancer!

Publicația El Colombiano susține că medicul  Steven Marc Zeitels, directorul Centrului de chirurgie a laringelui și de reabilitare vocală de la spitalul general  Massachusetts, este specializat în îndepărtarea displaziei precanceroase a corzilor vocale.

Din păcate, hemoragia nu s-a oprit încă și coșmarul meu continuă. Duc o luptă foarte grea pentru recuperare”, a spus Shakira, deși inițial nu credea că e ceva așa grav.

Shakira

Shakira

Un specialist a declarat pentru publicația menionată că hemoragia ar trebui să se absoarbă după o perioadăd e pauză vocală de două săptămâni, însă acest lucru nu s-a întâmplat în cazul artistei, iar o altă variantă ar fi ca aceasta să fi format un polip pe corzile vocale ale Shakirei, informează Libertatea.

Te-ar putea interesa și: Shakira a spus adevărul despre despărțirea de Pique

De câteva zile presa internațională relatează că îndrăgita cântăreață divorțează. Este vorba de Shakira, care ar fi pus capăt relației cu fotbalistul Pique.

Prin intermediul publicistului ei, cântăreața a transmis un mesaj.

Ce spune Shakira despre divorț

În ultima săptămână, presa din Columbia şi din Spania a alocat spaţii importante eventualei rupturi dintre cei doi. Prin vocea publicistului său, artista a ţinut să demonteze toate zvonurile.

“Relaţia dintre Shakira şi Pique e la fel de puternică. Totul este la fel ca înainte, nimic nu s-a schimbat. A vrut ca toată lumea să ştie asta şi să înţeleagă că ultimele materiale apărute în presă sunt doar zvonuri nefondate ale unor oameni care vor să îi facă rău lui Gerard”, a explicat publicistul cântăreţei din Columbia pentru HOLA magazine.

Te-ar putea interesa și: Bebelușa Oana, complicații după operație

Bebelușa Oana, Oana Ioniță pe numele ei, a suferit o operație de hernie. Vedeta a uitat complet de recomandările medicilor și din cauza asta au început să apară complicațiile la câteva zile.

Oana a povestit la matinalul de la Antena Stars prin ce a trecut imediat după operație. Fosta vedetă a „Cronicii Cârcotașilor” nu avea voie să depună efort, nici măcar să facă curățenie prin casă.

„M-am apucat să fac curăţenie în casă la câteva zile de la operaţie şi au apărut complicaţii. Acum mă refac mai greu. A trebuit să merg în fiecare zi la spital. (…) Mi s-a pus plasă acolo. După a doua sarcină mai voiam să fac un copil.

Nu mai pot să fac, pentru că plasa aceea ţine muşchii compacţi. E o membrană care îi ţine împreună, iar membrana nu e elastică, de aici se ajunge la operaţie dacă ea se întinde. Nu tre să râd, nu tre să…”, a declarat Oana Ioniță la Antena Stars.

Vedeta a participat în urmă cu ceva ani la un show de dans, alături de concurentul Aly din Carei. Dansatoarea a făcut o figură bună, iar de atunci nu mai este asociată doar cu rolul pe care îl avea în emisiunea de la Prima TV.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 13 dec.. 2017, Ultima actualizare: 13 dec.. 2017 17:30
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii