Data: 14 nov.. 2017, Ora publicării:16:08

Se desparte cel mai îndrăgit cuplu de muzică populară, la doar o lună de la nuntă? „Am încetat să iubesc”! Mesajul artistei a speriat pe toată lumea

Panică în rândul admiratoriilor cuplului de muzică populară şi de petrecere Culiță Sterp şi Carmen de la Sălciua. Artista a făcut un anunț şocant pe o rețea de socializare. Se despart cei doi?!

Culiță Sterp şi Carmen de la Sălciua formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. În urmă cu mai bine de o lună, cei doi s-au căsătorit, au anunțat că îşi doresc copii, iar acum artista şi-a pus fanii pe jar. Într-o postare de pe Facebook, artista a glumit că a încetat să-l mai iubească pe soțul ei, spre surprinderea celor care îi îndrăgesc.

„Am încetat să iubesc acest chip frumos (n.r.: soțul ei, Culiță Sterp) … nu vreau să insist asupra motivelor care m-au determinat să fac lucrul ăsta. Nu cred că prea contează, ştiu că ne-ați iubit şi ne-ați susținut, dar… puteți să o faceți în continuare… cei care savurează momentul ăsta e doar o glumă! Am un om minunat pe care îl ador! Vă pupăm cu drag!”, a scris, amuzată, Carmen de la Sălciua.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară:

„Am zâmbit de la începutul descrierii pentru că sunteți prea frumoşi și deștepți ca să vă poată fura cineva iubirea ce o aveți unul față de celălat.”, „M-am speriat puțin cu începutul:))) Sunteți perfecți… ascult muzica voastră zilnic.”, „Doamne fereşte, toată viața vă dorim să vă respectați şi să vă iubiți… niciodată din tot ce faceți să fie o glumă. Vă pupăm adorabililor!!!”, „Vă ador, ce puşi pe glume sunteți voi nu aveți cum să vă despărțiți sunteți un TOT UNITAR inseparabil”, „Ce frumoasă glumă!! Ar vrea unii să fie adevărat, ar mai găsi să vorbească”.

„S-ar bucura puțin, cei care din motivele lor, poate nu vă plac, dar ce contează, să vă iubiți şi să vă respectați!”, „Vă rog să nu mai glumiți aşa, vorbele acestea nu se spun niciodată şi nu se gândesc atunci când vă iubiți. Sunt multe alte lucruri pe care le puteți spune, vă pup şi să vă iubiți mult”, „Frate nu mai faceți glume de astea că mă enervez răuuu”, sunt doar câteva din mesajele scrise de admiratorii cuplului de muzică populară şi de petrecere.

Carmen Racolța a devenit o apreciată cântăreață de muzică de petrecere din Ardeal, fiind cunoscută după numele Carmen de la Sălciua, care vine de la localitatea sa natală, satul Sălciua de Jos /jud. Alba-Iulia. În curând artista va lansa alături de soțul ei un nou videoclip. „“Se-opreste timpul” …peste cateva zile va fi gata … o melodie si un videoclip marca Nek Muzic! Stati aproape!”, a scris artista pe Facebook.

Recent, artistul şi-a aniversat ziua de naștere iar Carmen i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste:

“Eteeee… cică mâine e ziua ta iubire, facebook-ul nu minte dar el nu ştie că ziua ta e în fiecare zi calculând cât eşti tu un om de norocos şi de iubit de mine în primul rând, de familie, şi de o mulțime de oameni!

Mă bucur de fiecare an care trece lângă tine… de fiecare moment frumos, de toate glumele, caterinca, de meseria noastră pe care o împărțim atât de frumos, mă bucur de tot ce trăiesc lângă tine… Nu întâmplător suntem născuți în aceeași lună.

Sufletele noastre se atrag şi se completează foarte foarte bine… de asta şi voia lui Dumnezeu a fost să fim mai mult decât iubiți. Acum eşti soțul meu pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare rugăciune şi îl rog să te țină sănătos, departe de tot ce înseamnă rău.

Nu cred că a mai rămas cineva care să nu ştie cât de mult te iubesc, dar dacă cineva a rămas în urmă cu ştirea asta îți mai zic încă o dată: ‘Te iubesc şi îți doresc tot binele din lume’!”, a scris Carmen pe o rețea de socializare.

Carmen si Culita Sterp

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 14 nov.. 2017, Ultima actualizare: 14 nov.. 2017 17:05
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii
  1. name , 15 noiembrie 2017 la 10:58

    judetul Alba, nu Alba Iulia 😒😒

  2. Vasilica Stroe , 16 noiembrie 2017 la 8:06

    !??????? !!!!! TATISME!!! MAHALAGISM PE TIMPUL ALTORA!!! SO VOI,SUNTETI VEDETE????!!! BATU V AR NOROCU!!!!!WE VEDETE CU COTU!PE MASA!!!SO TRANDAFIR!!!!