Data: 12 feb.. 2018, Ora publicării:10:15

Scene fierbinţi cu Bebe Cotimanis. Cine este amanta din viaţa actorului

Vestea că în viaţa soţului său mai este o femeie nu i-a picat deloc bine soţiei lui Bebe Cotimanis. Actorul a fost surprins, zilele trecute, alături de Iulia Dumitru, o colegă de-ale sale de la Teatrul din Pitești la care joacă.

Cei doi au fost surprinşi în timp ce, fără niciun fel de reținere, dădea semne că între ei au loc adeseori spisoade încărcate de romantism.

Şi în semn că relaţia lor este una serioasă, actorul a fost filmat în timp ce o săruta cu foc pe actriţa de lângă el. Reacţia soţiei lui Bebe Cotimanis este una firească şi plină de durere.

Vestea că soţul său o înşeală nu i-a picat deloc bine Florinei Mărcuţă, aşa cum era de aşteptat. Potrivit informaţiilor din presă, soţia actorului a precizat că a fost un şoc pentru ea să vadă imaginile cu soţul său şi cealaltă femeie, mărturisind că o doare sufletul.

Bebe Cotimanis s-a căsătorit în 2014

În anul 2014, Bebe Cotimanis și Florina Mărcuța au decis să se căsătorească în mare secret, după o relație de 14 ani care se soldase cu un băiat care, acum, are 16 ani.

”Am cunoscut un călugăr extraordinar care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei şi el ne-a îndemnat să facem pasul. Noi suntem foarte apropiaţi, acum vom fi şi mai apropiaţi. Eu nu am avut niciodată o relaţie atât de lungă cu o femeie”, spunea actorul la acea vreme, el făcând dezvăluirile după ce a avut o nuntă la care au fost prezenți doar 27 de oameni.

Aceasta era cea de-a doua căsătorie a actorului, din prima, terminată acum 20 de ani, având o fată.

Citeşte şi La 3 ani de la despărțirea de Mihaela Rădulescu, Dani Oțil a spus TOTUL: “Eu și Mihaela ne…

Dani Oțil a avut o relație furtunoasă cu Mihaela Rădulescu, dar cei doi s-au despărțit. La ani de zile de la ruperea relației, prezentatorul TV a dat detalii picante despre relația cu actuala iubită a lui Felix Baumgartner.

“Tata a fost bibliotecară, mama de profesie economist, nu am fost ţinut în super puf. Am muncit foarte mult la ţară, la 16 ani deja aveam forţă. La momentul respectiv, bunica mi-a propus un salariu de zilier. Mie îmi place sexul dimineaţa. Erecţia de dimineaţă nu se compară cu nimic. Am avut un atac de panică, credeam că mor, am chemat din salvarea. Am avut depresie, am suferit din dragoste.

Bineînţeles că există viaţă după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulţumesc pentru viaţa mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viaţă. Am avut două relaţii, a câte şapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun <> rarisim. Eu şi Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă”, a spus Dani Oţil la un post de televiziune.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au avut o relație care a durat vreme de șase ani

În anul 2014, cei doi s-au despărțit.

Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmplă cu vreme multă în urmă“, se arăta în mesajul postat pe Facebook de Dani Oțil la acea vreme.

De asemenea, Dani Oţil i-a mulțumit Mihaelei Rădulescu, pe care a numit-o „doamna mea“, pentru „cei mai frumoşi ani“ petrecuţi împreună şi pentru că „l-a făcut alt om“, declarându-se fericit pentru noua relaţie pe care aceasta o are cu Felix

„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfarşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!»“, a mai scris Oţil pe Facebook.

Mesajul său a fost distribuit și de Mihaela Rădulescu.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 feb.. 2018, Ultima actualizare: 12 feb.. 2018 10:15
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , , ,
Comentarii