Data: 14 nov.. 2017, Ora publicării:15:59

Săptămâni cumplite pentru Gabriela Cristea! Ce s-a întâmplat cu micuța Victoria! Nimeni nu a știut asta până acum

La sfârșitul lunii septembrie, Gabriela Cristea devenea mamă pentru prima oară. Ea a adus- o pe lume pe Bella Victoria Margot, primul copil al său cu Tavi Clonda.

Cei doi sunt în culmea fericirii de atunci și postează cât pot de des imagini cu ei și cu fetița lor.

Cu toate acestea, primele săptămâni de după nașterea Victoriei nu au fost lipsite de probleme pentru prezentatoarea TV. Aceasta a dezvăluit că nu și-a putu alăpta fetița. Copila nu reușea să mănânce deloc și plângea, lucru care a îngrijorat-o pe proaspăta mămică.

Mai mult decât atât, fetița a avut și colici.

Nu am putut să alăptez efectiv, dar îi dau lapte matern pentru că-mi scot lăpticul și îi dau din biberon. N-a vrut. N-a vrut. Și am zis de ce să mă chinui și eu, să chinui și copilul. Două săptămâni m-am străduit, stăteam o oră la un sân, o oră la un sân, ea nu mânca deloc și plângea foarte tare pentru că nu reușea.

Riscam să-mi scadă foarte mult în greutate și atunci am ales această variantă care deocamdată functionează. A avut colici, un pic, i-am dat ceva preventiv, și îi dau și acum, ceva naturist. E un copil foarte ok. Două crizute a avut asa… dar le-am rezolvat repede””, a declarat Gabriela potrivit WOWbiz.ro.

În plus, proaspăta mămică a mai dezvăluit și că fetița ei, Victoria, este foarte cuminte, doarme, mănancă și nu este foarte plangăcioasă.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea și-a dezvăluit CHINUL!

La o lună şi jumătate după ce a adus pe lume o fetiţă, Gabriela Cristea a vorbit deschis despre chinurile prin care a trecut pentru a rămâne însărcinată.

Prezentatoare tv a mărturisit că i-a fost foarte greu să rămână gravidă şi a apelat la tot felul de tratamente. Vedeta tv a crezut la un moment dat că nu poate deveni mamă.

„Am uitat prin ce-am trecut, nu mai ştiu cât de greu a fost, fiindcă a fost, într-adevăr dificil, important este că, în sfârşit, am reuşit să-mi îndeplinesc visul. Acela de a avea un copil. Îmi amintesc mereu de momentele în care am vrut să renunţ.

Le am pe toate în minte, însă cel mai greu mi-a fost în noiembrie anul trecut, atunci când am ales să nu mai întreprind nimic pentru a rămâne însărcinată, după încă o tentativă eşuată. Cel puţin atunci ziceam că renunţ la ideea de a fi mamă. Mă gândeam că gata, acolo se termină, şi că trebuie să mă resemnez cu ideea că nu mai pot să am copii”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Prezentatoarea a mai dezvăluit că la sfârşitul anului trecut, simţea că a ajuns la capătul drumului. Niciuna dintre încercările ei de a rămâne însărcinată nu dăduse roade.

Gabriela Cristea a făcut patru inseminări atificiale, dar toate au fost în zadar, iar tratamentul medicamentos a fost unul foarte greu.

„Anul trecut, am făcut patri inseminări, adică efectiv de câte ori s-a putut fizic, pentru că nu ai timp de mai multe. Este foarte greu din punct de vedere medicamentos şi din punct de vedere psihic pentru o femeie să recurgă la aşa ceva. Este dur. Ok, că te îngraşi, că mănânci etc…nici nu mai contează că vin cârcotaşii şi spun că vai, nu mai arăţi nu ştiu cum.

Era ceva pentru mine o chestie nesemnificativă, treceau pe lângă mine toate. Problema psihică este însă foarte dură şi din păcate puţine femei merg la psiholog în perioada respecitvă. Nici eu nu am fost, dar îmi dau seama că poate mi-ar fi fost mai uşor să trec peste toate, dacă m-aş fi prezentat la un specialist.

Este foarte greu, iar lumea zice…ce poate fi atât de dur. Că stai şi aştepţi…Ei, da, aşteptarea aia, efectiv te macină. Aştepţi în fiecare zi să se întâmple şi mergi fiecare pas cu gândula acolo. Practic eu un an, am aşteptat în fiecare zi”, a mai spus vedeta.

Citește și: Gabriela Cristea, în lacrimi de ziua onomastică!

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 14 nov.. 2017, Ultima actualizare: 14 nov.. 2017 15:59
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii